Ericsson - mobilní síť v Asii se připravuje na 4G

13. 6. 2010 13:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Harry Sasongko Tirtotjondro, generální ředitel společnosti Indosat, prohlásil: „Těší nás, že spouštíme nejrychlejší datovou síť DC-HSPA+ s rychlostí 42 Mb/s, kterou naše společnost zavádí jako první operátor v Asii a druhý na světě. Modernizací sítě, díky které nabídneme nejrychlejší stahování dat rychlostí až 42 Mb/s, naše společnost rovněž podporuje telekomunikační odvětví v oblasti tvorby ekologicky šetrných telekomunikací, které snižují spotřebu energie a vytváří příznivé prostředí. Dalším přínosem plánované modernizace je efektivnější provoz naší společnosti.“

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění










DALŠÍ LTE KONTRAKTY ERICSSONU VE SVĚTĚ
Ericsson pokračuje průkopnickou činností v bezdrátovém světě a dále LTE rozvíjí. Spolu s NTT DoCoMo zahájil v roce 2004 LTE standardizaci v mezinárodní normalizační instituci 3GPP a dosáhl největšího počtu schválených příspěvků ve skupině. Ericsson očekává vlastnictví 25% všech nezbytných patentů pro LTE, čímž se stane jejich největším držitelem v tomto průmyslu.

Ericsson získal klíčové smlouvy se společnostmi Verizon, Metro PCS, NTT DoCoMo, AT&T a Telia Sonera.

INFORMA AWARD 2010
V této souvislosti se Ericsson může pochlubit dosaženým úspěchem, jemuž je získané ocenění za podíl na standardech LTE v soutěži Informa LTE Award 2010. Soutěž se konala v květnu letošního roku ve spojení se Světovým summitem LTE v Amsterodamu. Ericsson hraje vůdčí roli ve vývoji technologie LTE, která patří do kategorie technologií 4G, od počáteční spolupráce na výzkumu po konečné zpřístupnění tohoto standardu. Ericsson porazil konkurenci v kategorii Nejlepší příspěvek ke standardům LTE, ve které měli soutěžící prezentovat svůj příspěvek k vývoji standardů a specifikací technologie LTE.
ním pohledu poskytuje podporu pro mobilní sítě s více než 2 miliardami uživatelů a udržuje si vedoucí pozici také v oblasti řízených služeb. Portfolio společnosti zahrnuje jak mobilní, tak i pevnou telekomunikační infrastrukturu, telekomunikační služby či software. V neposlední řadě do nabídky Ericssonu patří také řešení pro broadband a multimédia určená pro telefonní operátory, velké podniky a mediální průmysl. Sdružené společnosti Sony Ericsson a ST-Ericsson poskytují spotřebitelům mobilní zařízení s širokou nabídkou moderních funkcí.
Ericsson se snaží naplňovat svoji vizi, kterou lze shrnout do hesla „vedoucí hráč na širokém poli komunikace“, a to prostřednictvím inovací, technologií a udržitelných obchodních řešení. Společnost k dnešnímu dni operuje ve 175 zemích světa, kde celkově zaměstnává více než 80 000 zaměstnanců. V roce 2009 Ericsson dosáhl tržeb ve výši 206,5 miliardy SEK (27,1 miliardy USD). Společnost Ericsson byla založena v roce 1876, její sídlo se nachází ve Stockholmu ve Švédsku. Ericsson figuruje na indexu OMX NASDAQ, Stockholm a NASDAQ New York.

Tiskové zprávy

Diskuse