HTC na Tour de France

13. 6. 2010 13:43    Rubrika: Tiskové zprávy

VYHRAJTE S HTC CYKLISTICKÝ DRES A VYRAŽTE NA TOUR DE FRANCE

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HTC dnes spustila soutěž pro všechny fanoušky cyklistické události roku – Tour de France. Stačí, aby si tipli průběžné umístění závodníka Marka Cavendishe z týmu HTC-Columbia, a mohou vyhrát jeden z 1250 autentických dresů této stáje. Kromě nich se hraje také o pět zájezdů pro dvě osoby na závěrečnou etapu Tour de France v Paříži. Soutěž trvá do 15. července, zájemci tak mají na tipování výsledků celých pět týdnů.

„Spojení HTC a High Road Sports je svazkem společností, které uznávají inovace, vynikající kvality a soutěživost. Spojit značku HTC s populárním cyklistickým sportem bylo pro nás ohromnou příležitostí,” říká Peter Chou, prezident a CEO, HTC Corporation a dodává: „Sponzoring stáje Columbia-HTC je dalším krokem k tomu, aby se HTC stalo ve světě respektovanou značkou.“

Zájemci mohou zasílat své tipy do soutěže po vyplnění registračního formuláře na oficiální stránce http://columbia.htcfans.cz. Každý týden bude vybráno 250 soutěžících, kteří obdrží bílý cyklistický dres stáje HTC-Columbia. Výhru získá každá 15. odpověď. Zájezd do Paříže na finálovou etapu pro dvě osoby pak vyhraje pětice soutěžících, která ze všech došlých tipů po skončení soutěže zašle nejpřesnější odhad průběžného umístění Marka Cavendishe.

Více informací o soutěži včetně kompletních podmínek a pravidel soutěže naleznete na oficiálních stránkách http://columbia.htcfans.cz.

O letošním ročníku Tour de France
Dne 3. července odstartuje devadesátý sedmý ročník slavného závodu Tour de France. Závodníci vyjíždějí z nizozemského přístavu Rotterdam. O tři týdny později protrhne vítěz cílovou pásku na pařížské Champs–Elysées. Tour de France se díky své stoleté historii stal oslavou lidské vytrvalosti a nekonečných možností. Letošní závod Tour de France bude trvat dvacet jedna dní, za tuto dobu závodníci ujedou celkem 3 596 kilometrů. Celkově nejdelší etapou bude sedmá, která vede z Montargis do Gueugnonu a měří přesně 225 kilometrů. Nejatraktivnější část závodu připravili pořadatelé Tour 2010 na poslední týden, kdy proběhnou v Pyrenejích čtyři z celkových šesti horských etap. Na pyrenejské etapy je kladen důraz především proto, že je tomu právě sto let, kdy jezdci Tour de France poprvé projížděli tímto fascinujícím pohořím.

Tiskové zprávy

Diskuse