OKAY - nové webové stránky

14. 6. 2010 18:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost OKAY spustila nové webové stránky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

OKAY elektrospotřebiče, největší maloobchodní řetězec s domácími spotřebiči a elektronikou v České republice, spustil nové webové stránky. Inovované stránky si kladou za cíl lepší komunikaci se zákazníky, obchodními partnery i novináři.

Nové internetové stránky jsou koncipovány tak, aby nabízely kvalitnější informační servis s řadou vylepšení. Návštěvník zde nalezne kompletní databázi prodejen propojenou s Google maps, interaktivní leták s aktuálním sortimentem nebo možnost si online ověřit stav reklamace.

Výraznou změnou je přehlednější struktura s větším množstvím informací. Uživatel se může zaregistrovat k odběru newsletteru, zúčastnit se soutěže o vytvoření radiového spotu, prohlédnout si archiv TV spotů a nalézt zde nejčastější otázky a odpovědi, které ho zajímají.

Co jsme zdokonalili:

1) Vylepšená databáze prodejen – databáze českých i zahraničních prodejen je nově propojena s Google maps. Zákazník si nyní může snadno najít nejbližší prodejnu a následně naplánovat trasu, ať už jede autem nebo jde pěšky.
2) Interaktivní leták – novinkou je i prohlížení akčního letáku přímo na webových stránkách, zákazníci letákem pohodlně listují a prostřednictvím lupy si přibližují produkty, které je zaujmou. Leták je k dispozici ke stažení i v PDF verzi.
3) Ověření stavu reklamace – v sekci „Servis“ lze jednoduchým zadáním čísla reklamace do on-line formuláře ověřit, v jaké fázi se zákazníkova reklamace nachází.

„Spuštěním nového webu naše práce nekončí. Nejbližší novinkou nové webové prezentace bude přehledný katalog zboží, které OKAY ve svých prodejnách po celé České republice nabízí. Pro naše zákazníky máme připravena i další překvapení, o kterých budeme průběžně informovat,“ říká Ing. Miroslava Zajdáková marketingová ředitelka.

Internetové stránky jsou k dispozici také ve slovenské a německé verzi. Nové webové stránky poběží na stávající adrese: www.okaycz.eu.

Tiskové zprávy

Diskuse