T-Mobile - on-line půjčovna PC her

14. 6. 2010 10:44    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Mobile přináší unikátní on-line půjčovnu počítačových her

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- První služba tohoto druhu v České republice
- Měsíční předplatné za cenu od 99 korun
- Každý nový zákazník má jeden týden na vyzkoušení zdarma

Nejen pro nadšence počítačových her a časopisu FRAG přichystal
T-Mobile revoluční nabídku – on-line půjčovnu PC her s více než třemi stovkami titulů. V nabídce budou tři balíčky v cenových relacích od 99 do 299 korun. Unikátní služba bude poskytována formou měsíčního předplatného. Každý nový zákazník si může půjčovnu na týden zdarma vyzkoušet.

„Hrám se dlouhodobě věnujeme a byli jsme si vědomi, že služba podobného rozsahu na našem trhu chybí,“ říká Michal Němec, ředitel portálových služeb společnosti T-Mobile, a dodává: „Vzhledem k tomu, že nabízíme rovněž pevný ADSL internet, jsou PC tituly a jejich digitální distribuce logickým pokračováním našeho zájmu o tuto oblast.“

Zejména příležitostní příznivci počítačové zábavy mohou vybírat ze tří balíčků. RELAX za 99 Kč přináší časově nenáročné tituly na ukrácení dlouhé chvíle, ODVAZ za 199 Kč v sobě skrývá závody, detektivní pátrání či oblíbené kuchařské a farmářské hity. A NAPLNO, jak název sám napovídá, nabídne ty nejlepší kousky. Zaplatit může klient několika způsoby: klasicky platební kartou, kupónem, T-Mobile účtem (pouze pro zákazníky T-Mobile) nebo prostřednictvím Premium SMS (balíček RELAX).

Každý nový uživatel si může vše, co půjčovna umí, otestovat jeden týden zcela zdarma. Stačí vyplnit jednoduchou registraci a stáhnout si tzv. FRAG Player, který je pro hraní nezbytný. Služba je dostupná pro zákazníky všech mobilních operátorů, a to jak v Česku, tak na Slovensku. Portál je rovněž provázaný se sociálními sítěmi Facebook a Twitter, každý tak může dosažené výsledky sdílet s přáteli.

Nedočkavci jistě ocení tzv. „games streaming“, který zpřístupní první úrovně hry již během stahování. „Download guarantee“ zase umožní titul stáhnout i opakovaně, např. v případě výměny počítače. Gamesky jsou vázány na účet, nikoli na počítač. Hry jsou rovněž automaticky aktualizovány. Jediné, čím musí zákazník disponovat, je připojení k internetu a být zaregistrován.
Na frag.cz budou k dispozici kromě půjčovny také hry pro mobilní telefony, aktuální novinky, hodnocení, různé recenze a návody od profesionálních hráčů a známých herních novinářů, mj. Jakuba Červinky a Mikoláše Tučka. Ti stáli u zrodu portálu a i nadále bude v jejich péči tak, aby všem návštěvníkům nabídl zasvěcené informace ze světa počítačové zábavy.

Více informací na www.frag.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse