Notebook Acer Aspire 1551 s AMD

18. 6. 2010 21:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Když se ultrapřenosnost spojí s výkonem

Notebook Acer Aspire 1551 s AMD

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Počítače se staly našimi každodenními společníky. Už dávno je nenecháváme doma nebo v kancelářích, nosíme je všude s sebou a stále více je využíváme k zábavě - ke sledování videofilmů, hraní her, poslechu hudby anebo prohlížení fotografií. Není tedy nijak překvapující, že uživatelé si přejí kvalitnější obraz, který jim umožní dokonale si vychutnat digitální média a zažít větší zábavu i s ultrapřenosnými zařízeními.

Nový Aspire 1551 v tenkém a lehkém provedení, s výkonným bezdrátovým připojením, špičkovou grafikou, panelem s vysokým rozlišením a vynikajícím zvukem umožňuje sledovat úžasnou zábavu ve vysokém rozlišení všude, kde se právě nacházíte. Navíc máte k dispozici také výkonný procesor a baterii s delší výdrží. Vyšší výkon a delší doba - to je ideální kombinace zajišťující jedinečné zážitky.

Aspire 1551, vybavený platformou 2010 AMD Ultrathin Notebook, která spojuje dvoujádrový procesor AMD Turion II Neo, čipset AMD M880G a grafiku ATI Radeon HD 4225, dokazuje, že splní, co slibuje – bezproblémový chod a jedinečné podání nejnovějších filmů i her ve vysokém rozlišení. Nová platforma s progresívním vícejádrovým procesorem zaručuje vyvážený výkon a krátkou odezvu, a tedy je vhodná pro současné aplikace s vysokými nároky na výkon.

Aspire 1551 s tloušťkou cca 1”, hmotností přibližně 1,40 kg a displejem 29,5 cm (11,6”) je dostatečně tenký a lehký, abyste ho mohli nosit neustále s sebou a pracovat s vysokým nasazením anebo odpočívat tak, jak se to hodí vám. Počítač, který se vejde do tašky i kabelky, umožňuje využít vestavěnou webovou kameru Acer CrystalEye a digitální mikrofon k chatování, fotografování anebo videokonferenci, a tak udržovat spojení se světem. Multiformátová čtečka paměťových karet usnadňuje sdílení oblíbených snímků.

Notebook Aspire 1551 je vybaven připojením Wi-Fi s podporou technologie Acer SignalUp™, která zajišťuje kvalitnější vysílání a příjem, volitelným modulem 3G či Bluetooth® a rozhraním Gigabit Ethernet LAN. Je tedy dokonale připraven na spojení se všemi, na nichž vám záleží.

Displej Acer CineCrystal s úhlopříčkou 29,5 cm (11,6”), vysokým jasem, panelem podsvíceným LED diodami s vysokým rozlišením 1366x768 a poměrem stran 16:9 zobrazuje filmy tak živě, ostře a jasně, že i ten nejmenší detail bude vypadat dokonale realisticky. Ultratenká platforma AMD s podporou rozlišení 1080p umožňuje připojit počítač k jakémukoli perifernímu zařízení s rozhraním HDMI, a tedy vám může poskytnout neuvěřitelnou zábavu s jedinečnou kvalitou obrazu. Optimalizovaný zvukový systém Dolby Sound Room® druhé generace s podporou technologií Dolby® Headphone Dolby® Natural Bass a Dolby® Sound Space Expander vás uchvátí neuvěřitelně bohatým a živým prostorovým zvukem.

Aspire 1551 v černém, stříbrném, červeném a hnědém provedení vypadá úžasně. Praktický mřížkovaný povrch víka zaručuje vyšší odolnost notebooku proti povrchovým poškozením a rýhám. Zaoblené rohy a elegantní profil mu dodávají kultivovaný vzhled.
Pod víkem se nachází klávesnice standardní velikosti, která zaručuje pohodlné psaní i na cestách, a stylová plocha pro opření dlaní s povrchem z kartáčovaného kovu. Ukazovací zařízení je ideální pro přetáčení dokumentů, otáčení snímků, zvětšování či zmenšování a surfování jednoduchým pohybem prstů.

Přes své malé rozměry je Aspire 1551 vybaven interním pevným diskem s kapacitou až 640 GB, která je více než dostatečná pro archivování digitálního obsahu, a až 4GB pamětí DDR3, jež zvládne i ty nejnáročnější úlohy.

Tiskové zprávy

Diskuse