Canon CZ - soutěž o digitální fotoaparát a lístky na Open Air Festival

18. 6. 2010 21:51    Rubrika: Tiskové zprávy

S „bláznivou fotkou“ můžete vyhrát lístky na Open Air Festival a fotoaparát Canon

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Canon CZ, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, vyhlásil soutěž o digitální fotoaparát Canon IXUS 105 a 10 lístků na hudební Open Air Festival, který se uskuteční 12. – 14. srpna 2010 na letišti v Panenském Týnci. Stačí napodobit co nejvěrněji nebo nejzábavněji se svými kamarády kompozici fotografií skupiny Navigators nebo Xavier Baumaxa a dát ji na facebookovou stránku společnosti Canon CZ a pozvat své přátele, aby pro fotky hlasovali.

„Fotoaparáty Canon k hraní přímo vybízí. Chceme inspirovat k tvorbě zajímavých fotek, ale nikdy se z toho nesmí vytratit zábava. To je myšlenkou i této soutěže,“ říká Linda Valová, Marketing Communication Professional společnosti Canon CZ. „Open Air Festival se zaměřuje na mladé lidi, kteří touží po kvalitě a stylu. A přesně to splňuje řada barevných fotoaparátů IXUS a kompaktní digitální kamery LEGRIA, které se stanou i součástí festivalového programu.“

Zábava s přáteli bude pokračovat i na Open Air Festivalu, kde návštěvníci budou moci přímo naproti hlavnímu pódiu navštívit karavan Canon. Hostesky v červených barvách Canon zájemce seznámí s videokamerami Canon LEGRIA, které si bude možné i zapůjčit a natočit svůj příběh z festivalu.

Nejzajímavější videoklipy budou promítány na obrazovkách hned vedle karavanu a ty nejlepší se objeví na velkých obrazovkách po obou stranách hlavního pódia. Každý den také proběhne hodnocení klipů a ten nejlepší vyhraje videokameru Canon LEGRIA a vstupenky na nadcházející festivaly. Vítězná videa pak bude možné najít i na facebookové stránce společnosti Canon CZ.

Tiskové zprávy

Diskuse