Produkty AMD pomáhají českým hráčům na turnaji ve Švédsku

21. 6. 2010 19:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Produkty AMD pomáhají českým hráčům na turnaji ve Švédsku

— Profesionální hráči z organizace eSuba, kterým ke skvělým výsledkům pomáhají počítače založené na platformách AMD, zápolí na turnaji DreamHack ve Švédsku, který právě probíhá —

Společnost AMD (NYSE: AMD) a organizace eSuba, o.s. oznámily svou aktivní účast na turnaji v počítačových hrách DreamHack, který se letos koná 19. – 22. června ve švédském J\xF6nk\xF6pingu a kam se každoročně sjíždí více než 8 000 hráčů, aby změřily své síly se zbytkem světa o statisícové výhry a titul vítěze největšího LAN turnaje na světě. Hráči ze sekce Counter-Strike 1.6 klanu eSuba usilovně pracují na tom, aby svým výkonem na mezinárodním turnaji prokázali, že právem patří mezi špičku Counter-Strike 1.6 scény. Na dosavadních i příštích úspěších klanu eSuba se velkou měrou podepisuje i fakt, že jeho členové hrají na počítačích s procesory AMD a grafickými kartami ATI Radeon určenými pro platformy AMD Vision Black.

„Naše sekce CS 1.6 ve Švédsku debutuje, ale již několikrát během posledních měsíců ukázala, že má na to potrápit i nejužší špičku Counter-Strike 1.6 scény. Jak si na turnaji vede se dozvíme na jeho konci,“ řekl k tomu František Kožuch, mluvčí občanského sdružení eSuba. „Jsme rádi, že k dosavadním úspěchům našich kluků svou měrou přispěly i počítače na platformách AMD Vision Black, které za přijatelnou cenu nabízejí excelentní výkon, plně vyhovující nárokům všech profi hráčů.“

„Technologie VISION od AMD umožňuje skvělý vizuální zážitek pokročilé zábavy ve vysokém rozlišení. Kombinace špičkového výpočetního a grafického výkonu dává hráčům možnost ovládnout herní akci – v tomto smyslu tedy ideálně vyhovuje potřebám týmu eSuba,“ dodává Bruno Murzyn, PR manažer pro střední a východní Evropu společnosti AMD. „Jsme velice rádi, že nejnovější technologie AMD podpoří tento tým a těšíme se na okamžiky, kdy je uvidíme v akci.“