Acer Liquid E Ferrari - nejexkluzívnější smartphone na světě

22. 6. 2010 21:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Se smartphonem Liquid E Ferrari special edition Acer zařazuje vyšší rychlostní stupeň

Acer Liquid E Ferrari - nejexkluzívnější smartphone na světě

Nejexkluzívnější smartphone na světě Acer Liquid E Ferrari special edition je určený pro ty, jimž nestačí pouhá dokonalost, ale požadují od technických zařízení ještě něco navíc: vášeň, špičkové technologie, výkon a především výjimečné funkce!

Vášeň vyjádřená charakteristickou červenou barvou, propracovanost jako výraz nejvyšší dokonalosti, vysoký výkon společný s nejlepšími závodními vozidly, výlučnost obleku šitého na míru a vybavení typické pro luxusní zboží: To jsou přísady, které přispívají k jedinečnosti smartphone Acer Liquid E Ferrari special edition a pomáhají definovat vlastní třídu smartphonů.

Acer Liquid E Ferrari special edition má duši závodníka a spojuje vysoký výkon s jedinečným designem. Není to jen luxusní smartphone nebo symbol postavení – je to výrobek, na němž není nic ponecháno náhodě. Až fanatická pozornost věnovaná i tomu nejmenšímu detailu je zárukou jedinečných zážitků uživatele.

Smartphone upoutá především výrazným a současně elegantním designem: Lesklý červený povrch s chromovanými prvky představuje dokonalé potěšení pro oči. Přední část je v podstatě tvořena velkým 3,5" kapacitním dotykovým displejem s vysokým rozlišením, zatímco na zadní straně je umístěn legendární štít “Scuderia Ferrari” s detaily zhotovenými z uhlíkových vláken. Nově navržený tvar mikrofonu vyvolává představu nasávacího otvoru a propůjčuje smartphonu vzhled výkonného stroje na pole position.

Společnost Acer dokonale přizpůsobila uživatelské rozhraní, které tak dokáže fanouškům stáje Rossa zprostředkovat vzrušení, které panuje na závodech Gran Premio.

- Tapeta Ferrari dodává výjimečnost i pětistránkové domovské stránce a vtáhne uživatele do burácejícího světa Formule 1.
- Ohromující záběry a videa máte neustále při sobě.
- Zvláštní sada vyzváněcích tónů umožňuje přizpůsobit telefon a nastavit nenapodobitelně sladký zvuk motoru Ferrari.

Chcete mít vždycky to nejlepší? Tak vyzkoušejte ten nejúžasnější headset, jaký kdy byl vyroben. Headset opatřený značkou Ferrari má malá kompaktní sluchátka, která dokonale sedí v uchu. V pouhých několika centimetrech soustřeďuje progresívní technologie, které zajišťují dokonalý poslech kdekoli a kdykoli. Headset byl skutečně navržen tak, aby kompenzoval vnější hluk a zaručil bezkonkurenčně jasný zvuk. Navíc je vybaven technologií, která potlačuje ozvěnu a automaticky přizpůsobuje hlasitost s ohledem na zajištění nerušené komunikace v jakémkoli prostředí.

Smartphone Acer Ferrari Liquid E special edition můžete ochránit proti nárazům a prachu stylovým pouzdrem Ferrari. Materiál špičkové kvality, z něhož je vyrobeno toto luxusní příslušenství, působí neobyčejně příjemně nejen na pohled, ale i na dotyk.

“Ferrari není jen symbol rychlosti. Je to synonymum krásy, síly, vzrušení, požitku a přirozené výjimečnosti," uvedl Gianpiero Morbello, vicepresident Acer pro marketink a značku. “Po celou dobu vývoje od původní koncepce až po hotový výrobek byl kladen největší důraz na dokonalé zpracování i toho nejmenšího detailu tak, aby nový smartphone upevnil pocit sounáležitosti všech příznivců značky Ferrari.“