Google - I Češi mají na fotbalovém MS zástupce

22. 6. 2010 08:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Stačí, když v rámci celosvětové soutěže podpoří český fotbalový Doodle

Google - I Češi mají na fotbalovém MS zástupce

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Minulý týden byl na českém Google představen národní vítěz soutěže Barevný svět Google s titulem „Miluji fotbal“, kterým se stal sedmnáctiletý Lukáš Dostálek z Jablonce nad Nisou. Jeho vítězný fotbalový Doodle se na domovské stránce českého Googlu objevil v pondělí 14. června na 24 hodin a postoupil do celosvětového finále společně s Doodly z dalších 16 zemí. Lidé z celého světa teď mohou hlasovat a vybrat nejlepší fotbalové logo Googlu.

Soutěž Barevný svět Google s titulem „Miluji fotbal“ měla po celém světě obrovský úspěch. Od dubna se jí zúčastnilo více než 35 tisíc dětí v 17 zemích světa. Jednotlivé národní šampiony nyní čeká finálové kolo. Fotbalový Doodle Lukáše Dostálka se v případě výhry může zobrazit 11. července po dobu 24 hodin na domovských stránkách Google všech zemí, které se soutěže zúčastnily.
Hlasování začíná 21. června a potrvá do 28. června. Globální vítěz vyhraje rodinnou dovolenou v Jihoafrické republice a druhý nejlepší finalista získá 2 VIP vstupenky na zápas anglické fotbalové Premier League.

“Přestože český tým na fotbalové mistrovství světa nepostoupil, ještě pořád můžeme zabojovat a podpořit českého vítěze celosvětové soutěže, který postoupil do finále,“ říká Luděk Motyčka, ředitel marketingu českého Googlu a dodává: „Velkým úspěchem je už to, že se z tisíců příspěvků probojoval mezi 17 nejlepších.“

Hlasovat můžete již nyní na www.google.cz/lovefootballvote
Více informací o soutěži najdete na www.google.cz/ilovefootball

Tiskové zprávy

Diskuse