Grayling - Gabriela Bártíková ředitelkou PR divize

22. 6. 2010 08:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Grayling posiluje vedení společnosti

Grayling - Gabriela Bártíková ředitelkou PR divize

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Grayling, druhá největší nezávislá poradenská společnost v oblasti public relations, public affairs a investor relations na světě, posiluje vedení pobočky v České republice. Na pozici ředitelky PR divize nastoupila Gabriela Bártíková, která má více než patnáctiletou zkušenost z oblasti médií jako aktivní novinářka i z oblasti public relations.

Od roku 1993 pracovala nejprve v rozhlase a posléze také jako televizní moderátorka a reportérka v televizi Nova (Snídaně s Novou, Áčko, Občanské judo) a ČT (Fakta, Tady a teď). V roce 2000 se stala ředitelkou odboru tisku a PR Ministerstva vnitra ČR a zároveň tiskovou mluvčí této instituce. V období 2004-2005 pracovala na pozici ředitelky Nadace Duhová energie, kde vytvořila novou koncepci a strategii. Od roku 2006 se pohybuje v agenturním světě: nejprve pracovala jako PR Specialista pro EURO RSCG, v roce 2008 se stala ředitelkou společnosti ONYX Vision, kde vytvořila, prosadila a zrealizovala nové interaktivní audiovizuální komunikační médium pro nemocnice. Jako ředitelka PR divize bude mít na starosti vedení jednotlivých týmů v rámci specializací FMCG/consumer, finance, IT/technologie, telekomunikace, pharmacie a energetiky.

„Naše společnost se zaměřuje primárně na komplexní komunikační služby včetně strategického poradenství a příchod Gabriely vnímáme jako zásadní posílení vedení naší pobočky v Praze. Věříme, že její dlouhodobé zkušenosti v oblasti korporátního poradenství, digital PR, CSR a krizového managementu nám pomohou upevnit přední pozici na trhu v klasických službách Public Relations,“ uvádí Jan Šimůnek, Regionální ředitel CEE, Grayling.

Grayling v České republice poskytuje poradenství v oblasti public relations a public affairs řadě mezinárodních i lokálních klientů, mezi jinými např. společnostem Visa, Google, IBM, KPMG Česká republika, Ahold, ŠKODA JS, Mandarin Oriental Hotel, Discovery, Astra, Henkel, Knauf Insulation, Emco, TVEL, GE či OKI Printing Solutions.

Tiskové zprávy

Diskuse