WatchGuard rozšiřuje SSL VPN

22. 6. 2010 21:15    Rubrika: Tiskové zprávy

WatchGuard rozšiřuje SSL VPN

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nový WatchGuard SSL 560 poskytne vyšší produktivitu, bezpečnost a flexibilitu v jednoduchém zařízení

WatchGuard® Technologies, světový lídr v řešení podnikového zabezpečení, dnes spouští nové SSL VPN WatchGuard SSL 560. Ideální je pro firmy až s 500 vzdálenými přístupy. WatchGuard SSL 560 je velmi jednoduchý a přitom poskytuje dokonalou ochranu pro vzdálený přístup ke společné síti, aplikacím a datům.

„Každé zařízení s web prohlížečem může využít sílu WacthGuard SSL 560 a spolehlivě se připojit ke společné síti“ říká Eric Aarrestad, viceprezident pro marketing ve WatchGuard Technologies. „Díky jednoduchosti použití se každé nastavení a každý přístup do vzdálené sítě s WatchGuard SSL 560 stává hračkou.“

WatchGuard – vzdálený přístup je nyní snadnější

WatchGuard SSL 560 je připraven k použití ihned po vyndání z krabice. Instalaci a nastavení zvládne opravdu každý. S instalačním průvodcem je WatchGuard SSL 560 nastaven během pár minut.

Komplexní ověřovací technologie WatchGuard SSL 560 kompletně eliminuje požadované náklady integrujících přístrojů autentizačního systému, jako LDAP, Active Directory nebo RADIUS. Pro obchodníky je dnes samozřejmostí autentizační systém, který WatchGuard SSL 560 plně podporuje.

Komplexním zápisem dat a reportingem , WatchGuard SSL 560 poskytuje bohatou historii informací o vzdálených přístupech a tím dává možnost obchodníkům snadněji spravovat a ovládat vzdálené zdroje, aplikace a celkovou infrastrukturu.

WatchGuard – vyšší flexibilita

Pro organizace, které chtějí poskytnout užití aplikací nebo nástrojů vzdáleným uživatelům, WatchGuard SSL 560 nabízí osvobození od serverových aplikací jako SSH (Secure Shell) a RDP (Remote Desktop). Povoluje vzdáleným pracovníkům bezpečný přístup a práci s aplikacemi z jakéhokoli místa mimo kancelář.

Pomoc „bojovníkům na cestách“, WatchGuard poskytuje pomocí Desktop Sharing a Remote Assist. Ty dovolují administrátorům zavést připojení ke vzdáleným zařízením, jako je laptop, ze svého pracoviště. Tak mohou rychle kontrolovat a diagnostikovat vzdáleného uživatele a tím šetří čas a přinášejí důležitou podporu a navyšují produktivitu pracovníků v terénu.

WatchGuard – zajišťuje bezpečnost pro mobilní pracovníky
WatchGuard SSL 560 poskytuje rozdílné ochranné vlastnosti pro mobilní pracovníky.

WatchGuard SSL 560 umožňuje také automatické obnovení přístupu. Web-based účet se automaticky načítá po úspěšné autentizaci. Eliminuje se tak potřeba reinstalace spouštěcích aplikací a tím se navyšuje ochrana a zároveň snadnější připojení.

Doplňkovou ochranu rovněž tvoří dvoufázová autentizace. WatchGuard SSL 560 umí generovat SMS-based symboly a jednorázové heslo (OTP) mobilním uživatelům, pro smartphone i PDA. To poskytuje rychlou dvoufázovou ochranou autentizaci bez účasti třetí strany. WatchGuard SSL 560 podporuje různé typy autentizace.

WatchGuard SSL 560 poskytuje rovněž vylepšenou podporu přístupového klienta. WatchGuard SSL 560 podporuje Microsoft XP, Vista a Windows 7.

Cena a dostupnost
WatchGuard SSL 560 stojí 9,150 USD a je dostupný u všech autorizovaných partnerů. Více informací o WatchGuard a WatchGuard ochraně dálkových řešení je na www.watchguard.com.

Tiskové zprávy

Diskuse