Tech Data distribuuje tiskárny Samsung

23. 6. 2010 20:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Tech Data distribuuje tiskárny Samsung pro segment SMB

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Tech Data Distribution oznámila, že rozšířila své portfolio tiskáren o dalšího významného výrobce – společnost Samsung. Distribuční kontrakt se týká autorizované distribuce střední a nejvyšší třídy tiskáren pro SMB segment.

Distribuční kontrakt zahrnuje Českou i Slovenskou republiku a jeho součástí je i oprávnění distribuovat originální spotřební materiál pro tiskárny Samsung. Do portfolia tak Tech Data Distribution zařadila modely řady ML-28xx a vyšší, SCY-48xx a vyšší, CLP-6xx a vyšší
a CLX-62xx a vyšší.

Tiskárny Samsung jsou novinkou v portfoliu společnosti Tech Data Distribution a zajímavým rozšířením jejího sortimentu, které zákazníkům přináší produkty s vynikajícím designem a ověřenou kvalitou. Přestože se jedná o autorizovanou distribuci tiskáren Samsung středních a vyšších řad, mají zákazníci společnosti Tech Data Distribution možnost výběru ze všech 55 modelů tiskáren a multifunkcí. Autorizovaná distribuce resellerům nabízí řadu výhod, včetně možnosti zapojení se do partnerského programu iFriend společnosti Samsung.

Za tiskárny Samsung je ve společnosti Tech Data Distribution zodpovědný produktový manažer Pavel Jarolímek z obchodní jednotky Periferie a spotřební materiál.

Tiskové zprávy

Diskuse