Kingston - největší prodejce DRAM podle iSuppli

24. 6. 2010 20:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Agentura iSuppli označuje společnost Kingston jako největšího výrobce pamětí v roce 2009

Kingston - největší prodejce DRAM podle iSuppli

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nezávislý průzkum trhu s paměťovými moduly DRAM je založen na tržbách a podílu na trhu

Společnost Kingston Technology Company, Inc., nezávislý přední světový výrobce paměťových produktů, byl nezávislou společností iSuppli zabývající se průzkumem trhu označen jako největší prodejce na trhu s paměťovými moduly DRAM pro rok 2009. Tržby společnosti Kingston z prodeje paměťových modulů přesáhly podle zprávy 2,85 miliard amerických dolarů, což představuje 40,3 procenta celkového prodeje třetím stranám na trhu s paměťovými moduly.
„Trh s paměťovými prvky se začal zotavovat v prvním čtvrtletí roku 2009 spolu s tím, jak se začaly zvedat průměrné prodejní ceny i poptávka,“ řekl John Tu, spoluzakladatel společnosti Kingston Technology. „Jsme rádi, že máme toto postavení, když uvážíme, v jaké situaci se trh s paměťmi a ekonomika celkově v posledních letech ocitly. Kingston si vždy udržuje velkou zásobu volných finančních prostředků, což nám umožňuje co nejlépe využít výkyvů na trhu. Na tyto věci dbáme, ať už jsme v dobrých časech, tak i v těch ne zas tak dobrých.“
„Společnost Kingston je štíhlá, což nám pomáhá reagovat velmi pružně a hbitě na stále se měnící potřeby trhu, a operativně se rozhodovat,“ řekl David Sun, spoluzakladatel společnosti Kingston Technology. „Snažíme se zefektivňovat všechny naše postupy a kromě toho nám dobré vztahy s našimi obchodními partnery, prodejci i dodavateli pomáhají zachovat si na daném segmentu trhu silnou pozici.“
Paměťové produkty společnosti Kingston zahrnují paměti pro specifické systémy; standardní paměti ValueRAM® vytvořené podle specifikací JEDEC a navržené pro systémové integrátory a ty, kdo staví počítače z jednotlivých komponentů („white box builders“), a rovněž moduly HyperX® pro hráče a nadšence do počítačových technologií, kteří vyžadují stále vyšší výkon a rychlost. Když byla společnost Kingston v roce 1987 založena, měla v nabídce jediný produkt, zatímco dnes vyrábí a prodává přes 2000 paměťových produktů.
Zpráva agentury iSuppli zahrnuje pouze tržby z prodeje paměťových modulů. Nejsou v ní zahrnuty tržby z prodeje pamětí Kingston NAND Flash. V únoru společnost Kingston Technology oznámila, že její celkové tržby v 2009 byl 4,1 miliardy dolarů, což je druhý nejvyšší roční obrat v historii firmy.

Podívejte se na nové spotřebitelské internetové stránky plné novinek, soutěží, tipů a triků: www.rememberkingston.com

Tiskové zprávy

Diskuse