Toshiba Libretto W100 - notebook se dvěma displeji

24. 6. 2010 20:05    Rubrika: Tiskové zprávy

První notebook na světě se dvěma displeji a Windows 7 obohacuje ultra mobilní počítače o novou dimenzi

Toshiba Libretto W100 - notebook se dvěma displeji

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Toshiba Europe GmbH dnes představila Libretto W100, první notebook na světě se dvěma displeji a operačním systémem Windows 7 . Model Libretto W100 je viditelným důkazem vysoké úrovně konstrukčních zkušeností společnosti Toshiba a osvíceného přístupu, jež umožnily vytvořit jedinečného společníka, který se vejde do kapsy a s jehož pomocí lze vytvářet, přijímat a využívat digitální obsah. Limitovaná edice notebooků Libretto W100 bude ve vybraných zemích Evropy, Středního východu a Afriky k dostání během třetího čtvrtletí 2010. Notebook Toshiba Libretto W100 nebude zatím v České a Slovenské republice dostupný v lokalizované verzi.

Převratný důkaz špičkové úrovně
„Libretto W100 je převratným důkazem špičkové úrovně společnosti Toshiba v oblasti inovací a konstrukční dokonalosti,“ říká Thomas Teckentrup, generální ředitel divize Produkty, strategie a vývoj společnosti Toshiba Computer Systems Group EMEA. „Nejedná se však o inovaci pro inovaci – opětovně jsme využili průkopnického potenciálu, který Toshiba má v oblasti nových konstrukcí, abychom zaručili, že tento klenot se dvěma displeji bude pro spotřebitele vynikajícím přínosem.“

Libretto W100 se dvěma dotykovými displeji o úhlopříčce 17,8 cm (7") se zaměřuje na aktivní spotřebitele, kteří chtějí být na špičce v oblasti mobilních počítačů a vychutnávat si nejmodernější webové i klasické aplikace prostřednictvím jedinečného uživatelského rozhraní. „Libretto W100 posouvá uživatelskou interakci na zcela novou úroveň a nabízí elegantní a intuitivní způsob pojetí a zachycení myšlenek,“ dodává Thomas Teckentrup.

Inovativní uživatelské rozhraní
Notebook Libretto W100 je neuvěřitelně všestranný. Lze jej držet svisle jako knihu, například chcete-li si číst noviny jako klasickou dvoustránku. Nebo je možné používat jej vodorovně, kdy můžete číst dokument na horním displeji a spodní používat pro zaznamenávání poznámek a nápadů. Na spodním displeji lze rovněž zobrazit virtuální klávesnici a přístroj tak používat stejným způsobem jako notebook. Uživatelé mohou snadno přesouvat obsah, soubory nebo ikony z jednoho displeje na druhý pouhým pohybem prstu.

Nanejvýš všestranný, nanejvýš osobní
Protože je Libretto W100 lehčí a menší než netbook, lidé ho budou moci nosit prakticky všude. Díky atraktivnímu provedení těla je chytré Libretto W100 diskrétní a esteticky na výši a přitáhne zájem kreativních lidí, pro něž je důležitý styl. Možnosti bezdrátového připojení zaručují přístup na internet pro prohlížení stránek, čtení a psaní e-mailových nebo okamžitých zpráv, neustálý kontakt s přáteli na sociálních sítích, stahování novinek a sledování videí.

Tiskové zprávy

Diskuse