WatchGuard představuje nový operační systém pro své produkty

24. 6. 2010 19:54    Rubrika: Tiskové zprávy

WatchGuard představuje nový operační systém pro své produkty

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nejnovější operační systém pro zařízení WatchGuard vylepšuje výkon, funkčnost a ochranu

WatchGuard® Technologies celosvětový lídr v řešenípodnikového zabezpečení dnes představil nový update operačního systému pro všechna zařízení XTM a XCS. Tyto nové verze operačního systému pracují s novým systémem Reputation Enabled Defense, což zajišťuje navýšení rychlosti, lepší funkčnost a silnější obranu.

„IT hrozby jsou čím dál tím víc důmyslnější a zákařnější,“ říká Eric Aarrestad, víceprezident Marketingu WatchGuard Technologies. „S naším nejnovějším bezpečnostním softwarem, zákazníci dostanou přelomový cloud-based bezpečnostní systém s bohatým reportingem a doplňky pro správu, které zaručí maximální ochranu vašich aplikací a sítí, před aktuálním hrozbami ze světa virů, hackingu a malware.“

S dnes spuštěným novým softwarem, obě série WatchGuard XTM i XCS mohou naplno využít inovativní systém cloud-based ochrany - Reputation Enabled Defense. Reputation Enabled Defense umožňuje vyšší ochranu webového prohlížení při selekci URL na dobré, špatné nebo neznámé. URL se špatnou pověstí jsou ihned blokovány. URL s pověstí neznámou jsou prohlíženy WatchGuardem XTM nebo XCS přístroji, které zabezpečují jejich odproštění od malwaru a URL s dobrou pověstí jsou zrychlovány. Souběžně se zrychlením webového prohlížení budete chraněni i proti jiným hrozbám, které jsou spojeny s neopravněným downloadem apod.

Dále WatchGuard XTm 5, 8 a 10 tímto zlepšuje výkonnost proxy. To zvyšuje datovou propustnost i s velkým zatížením proxy a to bez bezpečnostních rizik. Díky tomu zajistíme vyšší výkon pro širokou škálu uživatelů.

Pro menší podniky WatchGuard vylepšuje XTM 2 sérii o kancelářské wifi hot spoty, díky nimž máte možnost snadnější kontroly přístupu do sítě pro hosty. WatchGuard upravuje dynamické směrování, které poskytne opravdu každému vynikající, flexibilní připojení, obzvláště v distribuci podniků/poboček kancelářského prostředí.

Nový operační systém obsahuje mnoho doplňků pro správu, služby API, které automaticky updatují tři části systémového hlášení, USB back-up a obnovení schopnosti zotavení, transparetní přístup, pamět loginů aj.

Pro WatchGuard XTM spouštíme s novým OS rovněž lokální podporu ve španělském, francouzském, čínském a japonském jazyce.

Také WatchGuard XCS získává podstatná zlepšení zahrnující silnější ochranu, výkon a zlepšující správu a reporting.
WatchGuard r XCS s novým RED systémem zvyšuje ochranu před ztrátou dat společně s klasickou ochranou před spamem a jinými hrozbami. Také vylepšený scan proti virům staví XCS do čela v poměru cena/výkon.

Vylepšený reporting, analýzy, kontrola připojení a zasažených souborů spolu s doplňky pro správu, poskytují administrátorům vyšší možnost kontroly. přidávány rostoucímu podniku a hlásícím vlastnostem, dávajícím administrátorům více zjevné připojení a kontrolu. Nový software dělá XCS účinějším a spolehlivějším.

Nové WatchGuard XTM a XCS upgrady jsou nyní dostupné zdarma. Více informací naleznete na www.WatchGuard.com

Tiskové zprávy

Diskuse