AVerMedia ke svým TV tunerům přidává službu SnugTV Online

30. 6. 2010 17:48    Rubrika: Tiskové zprávy

AVerMedia ke svým TV tunerům přidává službu SnugTV Online

Díky SnugTV mohou uživatelé sledovat své televizní kanály, kdekoli se připojí k internetu

AVerMedia Technologies, Inc., přední poskytovatel digitálních multimediálních technologií, ohlašuje dostupnost služby SnugTV Online. Tato služba vylepšuje TV tunery AVerMedia o nové, pokročilé funkce a sledování televizních programů přenáší na zcela novou úroveň. Uživatelé TV tunerů se mohou prostřednictvím služby SnugTV dívat na své televizní programy v prostředí internetového prohlížeče bez omezení prostorem či časem. V okamžiku, kdy na svůj počítač nainstalují aplikaci SnugTV Station, vytvoří z něj zdroj streamovaného televizního vysílání. Uživatelé SnugTV mohou sledovat televizní programy ve vysoké kvalitě streamované ze SnugTV Station rovněž ve své domácí síti. To znamená, že pro sledování televizních programů v různých místnostech již není nutné v bytě instalovat TV kabely.

Nová generace televizních tunerů AVerMedia, vedoucí značky v odvětví, splňuje požadavky SnugTV Station. Řada uživatelsky přátelských rysů, jako je SnugConnect, elektronický průvodce programem EPG nebo SnugTV Mobile pomáhají řešit problémy s nastavením sítě, řeší plánování nahrávání a dovolují využívat služby SnugTV na mobilních zařízeních.

SnugConnect využívá technologii host- relay. Díky tomu nemusí uživatelé řešit problémy s konfiguraci internetového připojení při vytváření a sledování jejich osobních SnugTV kanálů. S využitím SnugConnect mohou uživatelé snadno sledovat televizi on-line bez složitých nastavení sítě.

Další vynikající vlastností SnugTV je elektronický programový průvodce (EPG). Ten obsahuje podrobné informace o programu a harmonogramu vysílání. Kromě toho také poskytuje funkci online nahrávání – zajistí jak nahrávání programu, tak i jeho pozdější sledování ze záznamu. Již nikdy nikdo nemusí zmeškat svůj oblíbený pořad.

SnugTV je možné sledovat nejen na stolních počítačích či noteboocích. Uživatelé smartphonů mohou pro sledování vysílání a nahrávání pořadů přímo ze svého mobilního telefonu využít AVerMedia SnugTV Mobile. Podporovány jsou sítě 3 / 3,5G, Wi-Fi a WiMAX. Sledování televizních programů, zejména naladěných doma, na mobilních zařízeních se tak stává realitou. I v této oblasti je AVerMedia vedoucí společností, která otevírá nové možnosti multimédií a zábavy.

Varianty služby a její ceny
Služba SnugTV je nabízena ve třech variantách. Ve verzi Regular je bezplatná a slouží pro základní využití služby. Verze Gold je určena pro ty uživatele, kteří nevyžadují možnost sledovat vysílání na mobilních zařízeních. Platinum pak slouží náročným uživatelům, kteří plně využijí všechny možnosti svého osobního televizního vysílání.