Mini notebook SONY VAIO řady M

30. 6. 2010 17:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Lehký, snadno ovladatelný, vhodný pro jakoukoli příležitost. Takový je mini notebook VAIO řady M.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Splní všechny běžné počítačové nároky
- Srdcem mini notebooku je procesor Intel® Atom™ N470
- Disponuje širokoúhlou LED podsvícenou obrazovkou
- o úhlopříčce 25.5 cm (10.1”) a 250 GB pevným diskem
- Vyrábí se v tmavě modré nebo bílé variantě

Lehký, snadno ovladatelný, ideální společník na cesty. Takový je nový mini notebook SONY VAIO řady M.

Tato tzv. „emková řada“ je ideální na surfování po internetu, online komunikaci s přáteli i kontrolu pošty kdykoli a kdekoli.

Současně nabízí všechny funkce a programy, které používáte při každodenní práci s PC. S 6ti-článkovou baterií, která mu dokonale sedí, a hmotností pouhých 1.4 kg, poslouží Sony Vaio řady M nejen při cestování, ale i jako druhé PC do rodiny.

Širokoúhlý VAIO Display s LED podsvícením o úhlopříčce 25.5 cm (10.1”) zajišťuje ostrou čitelnost webových stránek, fotografií i všech dalších dokumentů. Malá kamera Motion Eye® zabudovaná v jeho horní části pak slouží hlavně pro video komunikaci například přes Skype.

250GB pevný disk je natolik velký, že pojme všechna vaše data, včetně digitálních fotografií a filmových klipů. Kromě připojení přes Wi-Fi a Bluetooth má počítač hned 3 USB porty, které využijete při propojení s dalšími periferiemi.

Sony VAIO řady M využívá originální operační systém Windows® 7 Starter Edition. Řada dalších nainstalovaných programů vám pomůže zorganizovat si snadno média knihovnu, přetahovat data z jiných PC a vůbec se stoprocentně na toto VAIO spolehnout.

Nové notebooky SONY VAIO řady M budou k dispozici od července 2010.

Tiskové zprávy

Diskuse