Netbook Acer Aspire One 753

1. 7. 2010 14:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Netbook Acer Aspire One 753

Netbook Acer Aspire One 753

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Ideální kombinace výkonu a ultramobility

Počítače se stále více využívají k zábavě: ke sledování videofilmů, hraní her, poslechu hudby anebo prohlížení fotografií. Není tedy divu, že trvalé připojení k internetu už nestačí a uživatelé hledají zařízení, na němž budou moci sledovat digitální média a které jim poskytne více zábavy. Nový Acer Aspire One 753 nabízí jedinečné vizuální zážitky, úplné připojení a vynikající výkon.

Neobyčejně tenký a lehký Aspire One 753 dosahuje optimálního výkonu, který je založen na spojení procesorů Intel® Celeron® ULV, displeje 16:9 s vysokým rozlišením a optimalizovaného zvukového systému Dolby. Je to dokonalý společník, který umožňuje na cestách sledovat digitální zábavu v nejlepší kvalitě anebo pracovat s nejvyšší produktivitou. Navíc máte k dispozici baterii s delší výdrží.

Počítač s tloušťkou cca 1“, hmotností jen 1,40 kg v kompaktním provedení (29,5 cm – 11,6") je dostatečně tenký a lehký, abyste ho mohli neustále nosit s sebou a pracovat tak, jak potřebujete. Netbooky jsou nabízeny ve čtyřech barevných odstínech - černém Mesh Black, červeném Mesh Red, hnědém Mesh Brown a stříbrném Mesh Silver, a tedy jejich úžasný vzhled je v dokonalé rovnováze s jejich jedinečnými schopnostmi. Stylový a přitom praktický mřížkovaný povrch je chrání proti poškozením a rýhám, které s sebou přináší každodenní používání na cestách.
Klávesnice Acer FineTip standardní velikosti nabízí nejvyšší pohodlí při psaní a vícedotykové ukazovací zařízení usnadňuje navigaci. Přetáčení dokumentů, otáčení stránek a zvětšování či zmenšování detailů zvládnete pouhými pohyby prstů.

Notebook Aspire One 753 je vybaven připojením Wi-Fi s podporou technologie Acer SignalUp™, která zaručuje kvalitnější vysílání a příjem, volitelnými moduly 3G a Bluetooth® a rozhraním Gigabit Ethernet LAN: Je tedy dokonale vybaven, aby vám umožnil spojení se všemi, na nichž vám záleží. Počítač, který se vejde do tašky i kabelky, je vybaven vestavěnou webovou kamerou Acer CrystalEye a digitálním mikrofonem pro chatování, fotografování anebo videokonference, a tedy zajišťuje spojení se světem. Multiformátová čtečka paměťových karet usnadňuje sdílení oblíbených snímků.

Panel Acer CineCrystal s vysokým jasem, podsvícením LED diodami, vysokým rozlišením 1366x768 a poměrem stran 16:9 umožňuje dokonale si vychutnat obsah ve vysokém rozlišení a v nejlepší kvalitě. Pokud chcete sledovat oblíbené filmy nebo hrát hry na velkém displeji, oceníte port HDMI™, který je určen k pohodlnému připojení k nejnovějším systémům s vysokým rozlišením jediným propojovacím kabelem. Stačí tedy připojit Aspire One 753 k televizoru a můžete ihned sledovat jedinečnou zábavu anebo hrát hry s výjimečnou kvalitou obrazu.

Aspire One 753, vybavený procesorem Intel® Celeron® U3400, čipsetem Mobile Intel® HM55 Express a grafikou Intel® HD s 128MB vyhrazenou systémovou pamětí s podporou Microsoft® DirectX® 10, nabízí spojení vynikajícího výkonu a úchvatného obrazu s jedinečnými barvami a reprodukcí pohybu. Přes své kompaktní rozměry je Aspire One 753 vybaven interním pevným diskem s kapacitou až 640 GB, která je více než dostatečná pro archivování digitálního obsahu, a až 4GB pamětí DDR3, s níž snadno zvládne i ty nejnáročnější úlohy.

Použití energeticky úsporných dílů, jako např. procesoru ULV a panelu podsvíceného LED diodami, přispívá navíc k výraznému snížení spotřeby energie ve srovnání se standardními panely, a tedy netbook dokáže poskytnout naprostou bezdrátovou nezávislost a digitální zábavu díky až šestihodinové výdrži baterie. Kompaktní, lehký a výkonný Aspire One 753 je ideální nástroj pro efektivní multitasking a snadnou komunikaci doma i na cestách.

Tiskové zprávy

Diskuse