Notebook Toshiba Satellite A660-10X

1. 7. 2010 15:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Štíhlý elegán s vysoce kvalitním obrazem, zvukem i propracovanými funkcemi

Notebook Toshiba Satellite A660-10X

Společnost Toshiba Europe GmbH uvedla na pulty nový model řady Satellite – multimediální notebook Satellite A660-10X. Displej se 16palcovou úhlopříčkou předurčuje tento model uživatelům, kteří hledají výkonný a zároveň štíhlý notebook se stylovým designem vybavený multimediálními a dalšími zábavními funkcemi.

Hudební nářez i v režimu spánku
Využití multimediálních aplikací je pro mnoho lidí zásadní. Notebook Satellite A660-10X nabízí prvotřídní zážitek z perfektně podaného obrazu, který podpoří špičková technologie pro zpracování zvuku Dolby® Advanced Audio. Realistický a plný zvuk poskytují stereo reproduktory Harman Kardon. Nová funkce „Sleep-And-Music“ umožňuje přehrávat hudbu z připojeného MP3 přehrávače i tehdy, když je notebook v režimu spánku nebo je vypnutý.

Snadné streamování videa
Ovladač Toshiba Media Controller pomáhá uživatelům snadno a intuitivním způsobem sdílet a streamovat fotografie, videa nebo hudbu mezi připojenými zařízeními s podporou DLNA®. Součástí softwarové výbavy notebooku Satellite A660-10X je dále Toshiba Media Controller Plug-in pro webový prohlížeč Internet Explorer umožňující komfortní streamování flashových videí z YouTube na připojený televizor s certifikací DLNA.

Odolné a elegantní provedení
Multimediální funkce a výpočetní výkon notebooku Satellite A660-10X doplňuje špičkový design, představující novou klávesnici s tlačítky oddělenými mezerami a velmi odolné černé provedení s texturovanými plochami, které jsou příjemné na dotek. Systém Toshiba Eco Utility pomáhá snížit celkovou spotřebu notebooku a Satellite A660-10X splňuje požadavky ENERGY STAR® 5.0.

Technické parametry notebooku Satellite A660-10X:
- Procesor: Procesor Intel® Core™ i7-720QM (1,60 / 2,80 Turbo GHz, mezipaměť 6 MB L2, sběrnice FSB 1333 MHz)
- Operační systém: Originální Windows® 7 Home Premium 64-bit CZ
- Pevný disk: 640 GB (5 400 ot./min.)
- Displej: 16” Toshiba TruBrite® HD TFT s vysokým jasem, LED podsvícením a poměrem stran 16:9, rozlišení 1366 \xD7 768 obrazových bodů
- Systémová paměť: 4 096 MB, maximální možné rozšíření: 8 192 MB, technologie: DDR3 RAM (1066 MHz)
- Optická jednotka: Multifunkční jednotka DVD Super (se zápisem na dvě vrstvy)
- Grafická karta: NVIDIA® GeForce® GT 330M s technologií CUDA™, 1 024 MB vyhrazené paměti VRAM, grafická paměť DDR3 RAM, sběrnice PCI Express®