Canon ScanFront 300 a 300P - síťové skenery

7. 7. 2010 12:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon představuje nové síťové skenery ScanFront pro vyšší efektivitu práce

Canon ScanFront 300 a 300P - síťové skenery

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

• Canon ScanFront 300 a 300P umožňují přímé propojení s podnikovou sítí a rychlé sdílení informací
• Vylepšené funkce skenování zvyšují rychlost zpracování obrázků a zvyšují produktivitu práce
• Vzdálená správa prostřednictvím integrovaného nástroje pro administraci šetří čas a náklady

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představil nejnovější síťové skenery ScanFront 300 a ScanFront 300P, které umožňují velmi rychlé skenování a bezpečné a efektivní sdílení dokumentů.

Novinky navazují na úspěšné dokumentové skenery ScanFront 220 a 220P a přináší řadu vylepšení. Nabízí vylepšenou rychlost skenování až 30 černobílých stran za minutu a 25 barevných stran za minutu. Řada dalších vylepšení vychází z požadavků zákazníků, kteří očekávají maximální výkon*.

Stylový design skenerů ScanFront 300 a 300P z nich dělá ideální zařízení pro použití na prodejnách nebo recepcích, zkrátka všude tam, kde budou veřejně na očích. Intuitivní 8,4” barevný dotykový displej usnadňuje uživatelům práci se skenery a ovládání prostřednictvím menu je rychlé a elegantní. Oba modely přináší více možností síťového skenování a sdílení dokumentů. Kombinují e-mail, FTP, sdílené složky, USB zařízení, faxové servery a tiskárny.

Jednoduchý internetový prohlížeč dovoluje IT administrátorům rozmístit, spravovat a obnovovat více zařízení jednoduše i ze vzdálených lokací. Nový nástroj ScanFront Administration dále umožňuje aktualizace, které mohou probíhat současně na více zařízeních i v různých kancelářích a odděleních.

„ScanFront 300 a 300P představují vhodné řešení pro správu dokumentů a podporu podnikání. Firmy stále častěji vyžadují zefektivnění procesů, aby zaměstnanci mohli snadno sdílet, ukládat a efektivně zpřístupňovat informace,“ říká Jiří Jedlička, produktový manažer divize skenerů společnosti Canon CZ a SK. „Možnosti využití obou skenerů jsou opravdu široké. Ulehčí práci vytíženým firemním kancelářím s obyčejným skenováním, v bankách usnadní bezpečné zpracování plateb nebo naleznou využití v maloobchodním prodeji, kde se potvrzují se zákazníky podmínky obchodu.“

Zatímco ScanFront 300 umožňuje standardní ověření identity uživatele, profesionální model ScanFront 300P přidává i čtečku otisků prstů. Navíc také používá ultrazvukový detektor natažení dvou listů. Oba modely umožňují upravit funkce tlačítek a nastavit režim pro rychlé skenování a odesílání.

Robustní držák papíru umožnuje skenovat různé typy materiálů v jedné dávce a zároveň lze zvolit více možností pro odesílání dokumentů. Nové modely jsou ideální do prostředí, kde je potřeba intenzivně skenovat, i pro firmy, které skenování využívají jen příležitostně. S každým skenem lze odesílat i metadata, takže informace mohou být jednoduše zpracovány a integrovány do podnikových systému a tím přispět ke snížení nákladů.

Oba síťové skenery splňují podmínky pogramu Energy Star a jsou ve shodě s direktivou RoHS (Směrnice o omezení používání nebezpečných látek). Navíc oba obsahují řadu dalších funkcí včetně automatické detekce barvy, orientace textu a jeho automatické natočení do správné polohy, mód pro skenování fólií a mód pro skenování dlouhých dokumentů až do 1000 mm.

ScanFront 300 a 300P budou v Evropě k dostání od srpna 2010.

Tiskové zprávy

Diskuse