Canon imageFORMULA CR-190i - skener šeků

7. 7. 2010 12:24    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon představil imageFORMULA CR-190i pro rychlé a přesné skenování šeků a poukázek

Canon imageFORMULA CR-190i - skener šeků

• imageFORMULA CR-190i je jeden z nejrychlejších kompaktních skenerů šeků - dokáže zpracovat až 190 šeků za minutu
• imageFORMULA CR-190i je určený pro skenování šeků, poukázek a kuponů. Věrnost obrazu je vyšší jak 99,9%*
• Novinka obsahuje i tiskárnu, která umožňuje do skenovaných dokumentů přidat text nebo bitmapové obrázky

Canon Europe, světový lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes představil nový skener šeků imageFORMULA CR-190i. Skener je vhodný pro banky i maloobchodníky, kteří potřebují rychlé a zároveň kvalitní zpracování plateb.

imageFORMULA CR-190i je univerzální skener, který umí zpracovat šeky, depozitní lístky, obálky, poukázky i kupóny. Je to jeden z nejspolehlivějších skenerů na trhu, který využívá technologie magnetického inkoustu MICR (Magnetic Ink Character Recognition) v kombinaci s technologií pro optické rozpoznávání znaků (OCR). Přesnost skenovaných dokumentů tak přesahuje 99,9 %*.

Nový model vychází z populárního skeneru imageFORMULA CR 180II a umožňuje zpracovat až 190 šeků za minutu a až 250 dokumentů v jedné dávce.

Přesnost skenů zajišťuje i technologie Fine Text Filtering, která eliminuje nežádoucí šumy na ilustrovaném pozadí. Navíc imageFORMULA CR-190i je i jeden z mála skenerů, který má zabudovanou automatickou tiskárnu, umožňující tisk textu nebo bitmapových obrázků do skenovaných dokumentů.

„V Evropě je stále mnoho zemí, kde je placení šeky důležitou součástí obchodu. Proto potřebují ty nejmodernější technologie, aby šeky byly skenovány rychle a přitom přesně,“ říká Jiří Jedlička, produktový manažer divize skenerů společnosti Canon CZ a SK. „imageFORMULA CR-190i je všestranný systém, který ocení především pracovníci v bankách a v maloobchodu. Investice do výzkumu a vývoje nám umožnily rozšířit použití skeneru na různé druhy dokumentů – od tradičních šeků po depozitní lístky, obálky a dokonce i poukázky a kupóny.“

Skener imageFORMULA CR-190i rovněž disponuje technologií Ultrasonic Double Feed Detection, která umožňuje kontrolu dvojitého podání papíru. Skener má tři různé výstupy na dokumenty, což umožňuje jejich rozdělení podle specifických požadavků, například podle různých typů dokumentů nebo vyčlenit odmítnuté šeky.

Skener imageFORMULA CR-190i je ve shodě s direktivou RoHS (Směrnice o omezení používání nebezpečných látek) a programem Energy Star. Nastavení skeneru je velmi jednoduché a lze začít okamžitě používat. Skener obsahuje i vývojový balíček včetně aktualizací, který zaručí, že skener bude bez probémů začleněn do jakéhokoli firemního systému. Unikátní design ve tvaru pismene „S“ dovoluje odnímat boční kryty a umožňuje snadnou údržbu a čištění.

Skener imageFORMULA CR-190i bude v Evropě k dostání od poloviny července 2010.