Logitech USB Headset H530 a Laptop Headset H555

7. 7. 2010 11:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová sluchátka Logitech zprostředkovávají křišťálově čistý zvuk

Logitech USB Headset H530 a Laptop Headset H555

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Sluchátka Logitech USB Headset H530 a Logitech Laptop Headset H555 podporují super wideband audio

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes oznámila, že uvádí na trh dvoje nová sluchátka určená pro poslech křišťálově čistého zvuku videohovorů, při využívání internetu i pro poslech hudby a filmů. Sluchátka Logitech® USB Headset H530 a Logitech® Laptop Headset H555 mají podporu super wideband audio (podporují plný rozsah slyšitelných kmitočtů), a proto je přenášený zvuk tak čistý, jako byste byli v téže místnosti, jako lidé, s nimiž si voláte. Lehoučká sluchátka Laptop Headset H555 se dají složit a snadno se vejdou do přiloženého obalu. Sluchátka USB Headset H530 jsou vybavena laserovými ovladači zajišťujícími výjimečnou kvalitu zvuku. Oboje sluchátka jsou kompatibilní s aplikacemi Logitech Vid™ HD, Skype™ 4.0 pro Windows® nebo pozdější a Skype 2.8 pro Mac® nebo pozdější.
„Od našich zákazníků jsme se dozvěděli, že lepší kvalita zvuku je pro ně klíčovým faktorem, podle něhož se rozhodují, která sluchátka si koupí,“ řekl Jiří Beneš, Subregional Director společnosti Logitech. „Díky tomu, že nová sluchátka Logitech H555 a H530 podporují super-širokopásmové audio, je přenos internetových hovorů a videohovorů křišťálově čistý.“
Širokopásmový audiokodek super wideband audio vyvinutý společností Skype® zajišťuje při přenosu přirozenější hlas, protože se při hovoru přenáší široký rozsah frekvencí. Super wideband audio navíc při větším zatížení sítě využívaný frekvenční rozsah sníží, a může dokonce tento rozsah upravovat v reálném čase.
Sluchátka Logitech USB Headset H530
Sluchátka Logitech USB Headset H530 vám umožní snadno zachytit detaily. Laserově laděné ovladače a čisté digitální propojení pomocí USB je zárukou čistého zvuku nejen při hovorech a videokonferencích, ale také při poslechu hudby, sledování filmů nebo hraní her.
Ovladače jsou umístěny na uchu, a umožňují proto optimalizovat nastavení zvuku ať už mluvíte, posloucháte hudbu nebo hrajete hry. Díky vypolstrovanému pásku přes hlavu a díky měkké pěně na sluchátkách se nebudete muset bát toho, že by vás sluchátka někde tlačila.
Sluchátka Logitech Laptop Headset H555
Sluchátka Logitech Laptop Headset H555 zprostředkovávají čistý digitální zvuk, i když jste v pohybu. Sluchátka se nasazují přes zadní část hlavy, jsou lehká a dají se nastavit, aby vám dokonale padla.
Díky připojení pomocí USB se budete moci těšit z čistého digitálního stereosignálu — což lze výborně využít při hovorech přes internet, při poslechu hudby, sledování filmů či hraní her.
Oboje nová sluchátka od společnosti Logitech jsou vybavena mikrofonem s filtrováním šumu. Mikrofon tak eliminuje rušivé šumy a zvuky na pozadí a v případě, že jej nepoužíváte, můžete jej otočit stranou.
Cena a dostupnost
Sluchátka Logitech Laptop Headset H555 budou k dispozici v červenci za 1 390 Kč s DPH. Sluchátka Logitech USB Headset H530 budou na trhu rovněž v červenci, a budou se prodávat za 1 190 Kč s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse