O2 - 3G síť se rozrostla do Nymburka, Jeseníku a Písku

7. 7. 2010 11:52    Rubrika: Tiskové zprávy

3G síť od O2 se rozrostla do Nymburka, Jeseníku a Písku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Telefónica O2, poskytovatel nejlepšího pokrytí České republiky mobilní 3G sítí, přináší rychlé přenosy dat do dalších okresních měst. Nově mohou na internetu ve svém mobilu i notebooku bleskově surfovat obyvatelé Jeseníku, Písku a Nymburka. Využít k tomu nyní mohou také dva nové způsoby připojení, a to paušální datový tarif O2 Mobilní Internet Start za 300 Kč měsíčně nebo připojení formou předplaceného kreditu.

"Z kontrolních měření, která pravidelně provádíme ve všech nově pokrytých oblastech, vyplývá, že v porovnání s dostupnými technologiemi konkurence, disponujeme v současné době nejrychlejším mobilním připojením k internetu. Například v Nymburce lze teď v naší 3G síti stahovat mobilní data až 17x rychleji než při využití mobilního internetu od konkurence,"říká Petr Matějovský, ředitel segmentu pro mobilní hlas a data společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Mobilní 3G síť je nyní dostupná v uvedených 20 městech: Praha, Brno, České Budějovice, Plzeň, Karlovy Vary, Ústí nad Labem, Liberec, Hradec Králové, Pardubice, Jihlava, Olomouc, Ostrava, Zlín, Kladno, Rokycany, Žďár nad Sázavou, Frýdek-Místek, Nymburk, Jeseník, Písek.

O2 MOBILNÍ INTERNET START

Při pořízení služby O2 Mobilní Internet Start mohou od 8. června 2010 všichni zákazníci surfovat bez závazku pouze za300 Kč měsíčně. Tento tarif je určen pro zákazníky začínající s mobilním internetem, tedy pro prohlížení webových stránek, čtení emailů či komunikaci na sociálních sítích. Zákazníkům je proto k dispozici množství dat ve výši 500 MB měsíčně. Praktický USB modem, se kterým se rychle a jednoduše připojí, pořídí zákazníci za 995 Kč vč. DPH, s úvazkem na 24 měsíců zaplatí jen 495 Kč.

O2 PŘEDPLACENÝ MOBILNÍ INTERNET

Služba O2 Předplacený mobilní internet umožňuje zákazníkům svobodný přístup k internetu bez nutnosti vázat se smlouvou a pravidelným paušálem. Je dostupná ve čtyřech variantách podle počtu zakoupených denních balíčků (1 balíček = 24 hodinový blok), které zákazníci mohou čerpat kdykoliv během 2 měsíců od data jejich aktivace. V rámci jednoho bloku se pak mohou libovolně připojovat a odpojovat. Během tohoto intervalu mají zákazníci k dispozici 500 MB dat (FUP). Za přístup k internetu na jeden den zaplatí 30 až 50 Kč podle počtu zakoupených dní. Při objednání předplaceného mobilního internetu v O2 Mobilní internet sadě, tedy předplacená SIM karta společně s USB modemem, získají zákazníci připojení k internetu na 5 týdnů zdarma.

Tiskové zprávy

Diskuse