Notebooky SONY VAIO s 3G od O2

7. 7. 2010 13:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Sony VAIO nabízí 3 měsíce internetového připojení od O2 ZDARMA

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Sony v České republice navázala u vybraných modelů notebooků VAIO spolupráci s telekomunikačním operátorem Telefónica O2 Czech Republic a.s..
O2, jakožto operátor s největším 3G pokrytím, zavádí od 1. června 2010 na trh novou datovou službu. Všichni zákazníci mají možnost si pořídit mobilní datové internetové připojení formou předplaceného kreditu, podobně jako je tomu u hlasových služeb. Se službou O2 Předplacený mobilní internet mohou uživatelé surfovat bez závazku, kdykoli budou chtít.

V souvislosti s tímto balíčkem nově představených služeb O2 se společnost Sony rozhodla poskytnout zákazníkům až 3 měsíce internetového připojení zdarma u vybraných modelových řad svých mobilních notebooků VAIO.

Internet až na 3 měsíce zdarma přichází se Sony VAIO notebooky s integrovaným 3G modemem, jenž zabezpečuje uživateli bezproblémové připojení a užívání datových služeb kdykoli a kdekoli, pokud je k dispozici pokrytí signálem operátora, bez nutnosti připojování dalšího nezbytného hardware jako USB modem, Express card či PCMCIA card.

Notebook Sony VAIO řady Z či S je skutečně mobilním pracovištěm. Lehký, mobilní notebook s kvalitním výkonem, zpracováním, použitými materiály a dlouhou výdrží akumulátoru je vhodným prostředkem pro mobilní práci kdykoli a kdekoli.
V průběhu léta 2010 naleznou zákazníci v každém balení notebooků VAIO Z12 a S12 přidanou SIM kartu s datovým tarifem od O2, kterou pouze zasunou do slotu pod akumulátorem notebooku, a návod na aktivaci balíčku. Po spuštění operačního systému postupují podle přiloženého návodu a po chvíli již mohou bezproblémově surfovat na internetu.

Období 12 týdnů Sony VAIO O2 bezplatného internetu začíná předem aktivovaným týdnem zdarma, kde podmínkou čerpání dalšího období 11 týdnů je registrace na speciálních webových stránkách www.o2pripojse.cz .Tento web slouží zákazníkům také pro nákup denních balíčků, pro přehled o čerpání služeb a pro dobíjení kreditu. Veškeré potřebné informace se zobrazují jen při připojení přes SIM kartu O2. Zákazník si webovou adresu nemusí pamatovat, otevírá se automaticky po připojení k internetu.

Kartu lze po uplynutí doby zdarma dobíjet standardními způsoby prostřednictvím bankomatů, internetového bankovnictví nebo Sazka terminálů. Dobíjecí kód zákazník zadává na www.o2pripojse.cz. Po prvním dobití má možnost zpřístupnit si na kartě také hlasové služby.

Sony a O2 chtějí tímto projektem 3 měsíců internetu zdarma podnítit uživatele přemýšlet o mobilním internetu jako součásti svého každodenního života a obzvláště, ve spojení s velmi mobilními notebooky Sony VAIO řad S a Z s integrovaným 3G modemem a dlouhou výdrží akumulátoru, ocenit možnosti mobilního připojení kdykoli a kdekoli budou potřebovat.

Tiskové zprávy

Diskuse