T-Systems je jedním z nejlepších poskytovatelů IT

7. 7. 2010 20:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Analytici potvrzují: T-Systems je jedním z nejlepších poskytovatelů IT a telekomunikačních služeb

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Společnost T-Systems patří mezi lídry v evropském IT a telekomunikacích
- Koncové služby realizované pomocí cloud computingu

Outsourcing datových center a služby pro energetický průmysl – aktuální matice (magický kvadrant) mezinárodní analytické firmy Gartner umísťuje společnost T-Systems mezi přední evropské poskytovatele* v této oblasti (odkaz na studii). Současně studie firmy Gartner, Evropští poskytovatelé síťových služeb**, řadí společnost T-Systems, která tvoří významnou součást skupiny Deutsche Telekom, mezi nejlepší poskytovatele síťových služeb v Evropě. Tato skutečnost dělá z T-Systems jednu z vedoucích firem v oblasti IT a telekomunikačních služeb.

„Jsme skutečně jediná společnost, která umí poskytnout koncová ICT řešení z jednoho zdroje,“ říká Reinhard Clemens, člen představenstva společnosti Deutsche Telekom a generální ředitel T-Systems. „Přebíráme odpovědnost za chod aplikací, infrastruktury a podpory uživatelů u našich korporátních zákazníků od začátku až do konce. Tyto komplexní služby nám dávají rozhodující výhodu, například u služeb založených na cloud computingu.“
Společnost T-Systems upravila svou nabídku v průběhu minulých dvou let a více se zaměřila na standardizaci a industrializaci. Současně došlo k navýšení realizačních kapacit na celém světě. „Naše stabilní a spolehlivé služby pro korporátní zákazníky jsou naší vizitkou,“ dodává Reinhard Clemens.

T-Systems disponuje v rámci skupiny Deutsche Telekom rozsáhlou vlastní ICT infrastrukturou, která pokrývá všechna důležitá území v Evropě a zajišťuje celosvětové pokrytí. „Máme výbornou startovní pozici,“ říká Reinhard Clemens. „Pokračujeme v budování našich pozic a zaměřujeme se na poskytování plného spektra ICT služeb ve vysoké kvalitě po celém světě.“

Společnost T-Systems poskytuje ICT služby i pro zákazníky v České republice. Prostřednictvím vlastní infrastruktury a zkušených týmů odborníků přináší pro lokální i mezinárodní zákazníky moderní a inovativní řešení založená například na cloud computingu, službách datových center a outsourcingu ICT. Společnost T-Systems také zajišťuje správu, vývoj a provoz aplikací, založených například na systému SAP.

* Gartner, Inc. “Magic Quadrant for Data Center Outsourcing and Utility Services, Europe”, Claudio Da Rold, Gianluca Tramacere, Frank Ridder, April 27, 2010 (http://www.gartner.com/technology/media-products/reprints/tsystems/article1/article1.html)
** Gartner, Inc. “Magic Quadrant for Pan-European Network Service Providers”, Neil Rickard, Katja Ruud, Michelle Van Pelt, March 8, 2010 (http://www.gartner.com/technology/media-products/reprints/tsystems/article2/article2.html)

Tiskové zprávy

Diskuse