UMAX QNAP - firmware v3.3 s řadou nových funkcí

7. 7. 2010 13:13    Rubrika: Tiskové zprávy

NOVOU VERZÍ FIRMWARE 3.3

Nový firmware v3.3 přidává novou Multimedia Station 2, QMobile Remote Content Streaming aplikaci pro iPad/iPhone/iPod Touch, a další nové nebo upravené funkce dovolující využít QNAP Turbo NAS server na maximum

QNAP Systems, Inc., přední výrobce NAS server, NVR Video Surveillance Systémů a Network-based Video přehráváčů přináší update firmware pro svou řadu Turbo NAS serverů.

Nová verze v3.3 obsahuje nové funkce a rozšíření pro běžné a business zákazníky QNAP Turbo NAS serverů. Co je nového ve verzi 3.3?

• Nové! Multimedia Station 2 je aplikace pro správu videa, hudby a fotografií, dovolující webový management, přehrávání a sdílení hudby, videí a fotografií. Můžete vytvářet vlastní playlisty řazené podle interpreta, písniček, alb, žánrů, a následně přehrávat oblíbenou hudby odkudkoliv, kde je k dispozici internet. Fotografie si můžete prohlížet v hezkém Cooliris 3D. Můžete vytvářet slideshow s hudbou, odeslat obrázky emailem a nasdílet obrázky na sítě typu Facebook, MySpace, Twitter, Blogger, a další.
• Nové! Podpora QMobile aplikace (kompatibilní s OS3 a iOS4) pro iPad, iPhone a iPod Touch umožňující streamovat hudbu, obrázky a videa z QNAP Turbo NAS server přímo na mobilní zařízení všude, kde je přístup k Wi-Fi nebo 3G síti.
• Nové! Firmware Live Update umožňuje automatické zkontrolování a stáhnutí nové verze firmware pro váš QNAP Turbo NAS server.
• Nové! ISO Mount umí spustit ISO obraz disku CD/DVD/Blu-ray z pevného disku. Pro archivaci a přehrávání nemusíte vypalovat fyzický disk.
• Nové! Web Server Virtual Hosting umožňuje hostování až 32 webových stránek s podporou HTTPS a SSL.
• Nové! Podpora souborového systému HFS+ umožňuje připojení externích pevných disků zformátovaných pro Mac.
• Nové! Zabudovaný SFTP server s SSH pro bezpečný administrátorský přístup a přenos souborů.
• Nové! Nové QPKG pluginy Mono, Vtiger CRM, Magento, PS3 Media Server, OpenLDAP, iStat, PostgreSQL, a eyeOS;
• Nové! System Migration dovolující jednodušší migraci dat při upgrade NAS. Podpora Network UPS.
• Vylepšené! Jednodušší sledování a management záloh Apple Time Machine.
• Vylepšené! Resource Monitor poskytuje více detailních informací o využití CPU, statistiky sítě, využití disků, a další.

Dostupnost
Nový firmware v3.3 je k dispozici pro stáhnutí z www.qnap.com.
Další informace zde: http://www.qnap.com/fw_v3/v3_intro.aspx?lang=eng

Firmware v3.3 je dostupný pro modely:
- TS-110, TS-119, TS-210, TS-219/219P, TS-410, TS-419P, TS-410U, TS-419U
- TS-239 Pro/ TS-439 Pro/ TS-639 Pro/ TS-439U-SP/ TS-439U-RP/ SS-439 Pro/ SS-839 Pro
- TS-509 Pro/ TS-809 Pro/ TS-809U-RP
- TS-239 Pro II/ TS-259 Pro/ TS-439 Pro II/ TS-459 Pro/ TS-559 Pro/ TS-659 Pro/ TS-859 Pro/ TS-459U-RP/ TS-859U-RP

QNAP nabízí v současnosti nejširší modelovou řadu NAS serverů, které jsou dostupné jako 1,2,3,4,5,6 a 8 diskové věže i rackové verze pro domácí, kancelářské a firemní použití. Většina QNAP serverů nabízí hot-swap technologii pro 2,5“ i 3,5“ disky a unikátní funkce včetně virtuálních disků, dual Gigabit LAN portů s fail-over, load-balancing a multi IP nastavením. QNAP NAS servery jsou ideální řešení pro hosting webových stránek s ultra vysokým výkonem a podporou RAID 0,1,5,6,5+hot spare, 6+hot spare a samostatným download managementem. QNAP servery lze využít jako kamerový systém s podporou IP kamer a jsou kompatibilní s Windows, Macintosh, Linux a Unix sítěmi a zahrnují green power technologie.