Vodafone - zdarma 6 měsíců volání a SMS

7. 7. 2010 12:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone nabízí zdarma až 6 měsíců volání a SMS mezi kamarády

Zákazníci Vodafonu, kteří si v červenci sestaví Tarif na míru a vyberou si k němu jeden z dotovaných telefonů, získají až po dobu šesti měsíců neomezené volání a SMS na čtyři vybraná čísla v síti Vodafonu zdarma. Počet měsíců, během kterých lze bezplatné volat a zasílat SMS, závisí na výši pravidelné měsíční útraty. Zákazníci si mohou k Tarifu na míru vybrat za zvýhodněnou cenu dotovaný telefon LG Town nebo LG Mini.

„Rozhodli jsme se na léto připravit speciální promo nabídku pro zákazníky s Tarify na míru. Čím vyšší bude jejich pravidelná měsíční útrata, tím déle mohou ve vlastní síti bezplatně volat nebo zasílat SMS až na čtyři čísla v síti,“ říká David Krystýnek, senior manažer segmentového marketingu Vodafonu pro nefiremní zákazníky.

S měsíční útratou od 777 Kč zákazníci získají až 6 měsíců pro neomezené volání a SMS.

Program kamarádi umožňuje za měsíční poplatek volat a zasílat SMS v síti Vodafonu za nulovou sazbu. Měsíční poplatek je odstupňovaný podle počtu přidaných telefonních čísel.

Více informací na www.vodafone.cz