EA Sports představili Creation Centre pro FIFA 11

8. 7. 2010 14:17    Rubrika: Tiskové zprávy

EA SPORTS PŘEDSTAVILI CREATION CENTRE PRO FIFA 11

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

EA SPORTS dnes představili nový nástroj s názvem Creation Centre (Tvůrčí centrum), který fotbalovým fanouškům umožní nové způsoby vlastních úprav obsahu FIFA 11 pro Xbox 360 a PlayStation 3. Doslova vlastníma rukama si budou moci vytvořit fotbalistu a poskládat celý fotbalový tým snů prostřednictvím webové aplikace na www.easportsfootball.com. Při tvorbě fotbalisty půjde upravit nejen jeho vzhled, ale také doplňky a atributy, dále mužstvo s originálními znaky a dresy a konečně i domácí stadión.
Fanoušci se budou moci podělit o vytvořené hráče a týmy se svými přáteli a stahovat si jejich výtvory na své konzole pro online hraní, na turnajích a rychlých zápasech ve FIFA 11. Kromě toho budou mít možnost nastavovat atributy hráčů a určovat formace a taktiku přímo na webu. Creation Centre bude spuštěno současně s vydáním hry FIFA 11, jejíž uvedení na trh je plánováno na 28. září v Severní Americe a na 1. října v Evropě a Asii.
„Schopnost přizpůsobovat si obsah FIFA 11 v takové míře, která zahrnuje tvorbu hráčů a týmů, volbu hráčských atributů a jednoduchou správu týmové taktiky a rozestavení přímo na webu, otevírá fanouškům široké možnosti projevení vlastní kreativity,“ uvedl producent FIFA 11 pro Xbox 360 a PlayStation 3 David Rutter. „Creation Centre bude perfektním doplňkem oficiálně licencovaných lig a týmů, které jsou jedním z charakteristických prvků série FIFA.“
Další letošní novinkou ve FIFA 11 je funkce Custom Audio (Vlastní zvuk), díky níž fanoušci přiřadí každému týmu a lize ve hře typické popěvky, chorály a skandování pro různé události v průběhu hry – předzápasové přehledy, poločasové přestávky nebo sekvence po vstřelení gólu, a dokonce i skandování jména vlastního Virtuálního profesionála z ochozů manchesterského Old Trafford nebo milánského San Sira. Kromě toho nebude chybět možnost nahrávat si do hry vlastní hudbu z pevného disku.
Přidejte se k dalším příznivcům série FIFA na Facebooku http://www.facebook.com/easports.czsk a navštivte oficiální stránky WWW.FIFA.EASPORTS.COM nebo www.easports.cz, kde najdete další podrobnosti.
Titul FIFA 11 vyjde ve verzích pro PlayStation 3, Xbox 360, PC, PlayStation 2, Nintendo DS, PSP a mobilní telefony 28. září v Severní Americe a 1. října v Evropě a Asii. FIFA 11 pro Wii vyjde v Evropě 1. října a v Asii a Severní Americe 4. října. Pod značkou EA SPORTS jej vyvíjí studio EA Canada se sídlem v kanadském Burnaby. Dosud neobdržel věkové hodnocení ESRB či PEGI.

Tiskové zprávy

Diskuse