Lenovo IdeaPad U165

14. 7. 2010 13:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Užijte si prázdniny se stylovým Lenovo IdeaPad U165

Lenovo IdeaPad U165

Lenovo rozšiřuje svoji oblíbenou řadu notebooků a netbooků IdeaPad o nový model IdeaPad U165, který nabízí pro každého něco - chytré funkce, které jsou inspirací pro zábavu a tvořivost, a které odpovídají specifickým potřebám koncových uživatelů.
Elegantní a stylová řada IdeaPad U uspokojí módního návrháře v každém z nás. Nový model - IdeaPad U165 s hmotností jen 1,3 kilogramu nabízí snadno přenosnou lehkou konstrukci a dlouhou výdrž při provozu na baterie. To umožňuje při cestování uživatelům bavit se a být ve spojení bez ohledu na to, kam je jejich cesty zavedou. Čistého a sofistikovaného vzhledu řady U bylo možné dosáhnout díky tělu notebooku ve tvaru „U“, inspirovaného na boku ležící uzavřenou knihou, zatímco jeho hliníkový horní kryt opatřený texturou přidává elegantnímu designu další nádech stylu a luxusu.
Ultralehký notebook Lenovo IdeaPad U165 je vybaven 11,6" širokoúhlým displejem s rozlišením 1366 x 768 bodů a procesorem až AMD Turion II Neo Dual-Core, který hladce zvládá video ve vysokém rozlišení i multitasking Je doslova nabitý užitečnými technologiemi - zvukem Dolby Advanced Audio nebo synchronizační technologií DirectShare. Využití nejen na cestách zjednodušuje čtečka paměťových karet 5 v 1, WiFi adaptér, integrovaná webová kamera a systém Active Protection chránící pevný disk před poškozením při nárazu. OneKey Rescue System pak umožňuje jednoduché zálohování dat a jejich obnovu, takže můžete strávit čas nad zábavnější prací.
Ceny a dostupnost
Novinka IdeaPad U165 je již v prodeji za cenu začínající na 9 990 Kč bez DPH.

Pro nejnovější informace o Lenovo news se zaregistrujte na RSS kanály společnosti Lenovo nebo sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ.