T-Systems - SAP certifikace pro služby založené na cloudu

15. 7. 2010 17:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Služby společnosti T-Systems založené na cloudu získaly SAP certifikaci

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Michael Ressemann, manažer Outsourcing Services and Solutions Delivery ze společnosti SAP AG: „T-Systems je velmi zkušenou firmou na poli standardizace a automatizace vizualizovaných SAP prostředí.“
- Již více než 100 zákazníků využívá dynamické služby pro SAP aplikace
- Flexibilní, standardizované a automatizované aplikace dostupné po celém světě z privátního cloudu

Společnost SAP AG ocenila T-Systems celosvětově platným certifikátem „SAP-Certified in Cloud Services.“ To posouvá společnost T-Systems, která patří do skupiny Deutsche Telekom mezi první poskytovatele, jenž nabízí dynamické služby pro SAP aplikace. T-Systems nabízí tento typ služeb již od roku 2004 a rozšiřuje nabídku o certifikované řešení SAP poskytované prostřednictvím cloud computingu.

„Společnost T-Systems je vyspělým partnerem na poli standardizace a automatizace virtuálních SAP prostředí. Zákazníci mohou získat významné výhody plynoucí z inovativních služeb a produktů, které jsou založeny na dynamické platformě,“ říká Michael Ressemann, Global Head of Outsourcing Services a Solution Delivery ve společnosti SAP AG.

Již více než 100 zákazníků společnosti T-Systems nakupuje své SAP aplikace přímo ze sítě, dle svých aktuálních potřeb. Řešení je založené na platformě, která podporuje všechny běžné operační systémy. Na této platformě mohou zákazníci provozovat své virtualizované SAP systémy. Tento přístup umožňuje, aby byly aplikace flexibilní, standardizované a automatizované kdekoliv na světě a dostupné prostřednictvím privátního cloudu.

Nabídka SAP aplikací je součástí základního portfolia společnosti T-Systems již mnoho let. Více než 1 800 000 uživatelů spoléhá na SAP aplikace, poskytované společností T-Systems, která je tak největší firmou v Evropě, která poskytuje outsourcing SAP. T-Systems je také globálně certifikovaným „SAP Application Management Service Provider“ a jedním z mála „Global Hosting Partners“ společnosti SAP.

Implementaci, provoz a vývoj SAP aplikací zajišťuje společnost T-Systems i pro zákazníky na českém trhu. Součástí standardní nabídky společnosti T-Systems Czech Republic je unikátní řešení pro menší průmyslové firmy, které získalo certifikaci „SAP All-in-One“ jako komplexní řešení s vysokou mírou standardizace. Nově také T-Systems poskytuje SAP aplikace formou hostovaných služeb z datových center v České republice, které přináší zákazníkům vysokou míru dynamiky a úsporu investic.

Tiskové zprávy

Diskuse