Logitech Surround Sound Speakers Z506

16. 7. 2010 14:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech představuje další generaci reproduktorů s prostorovým zvukem

Logitech Surround Sound Speakers Z506

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Reproduktory Logitech Surround Sound Speakers Z506 zprostředkovávají dokonalý zvuk pro hudbu, filmy i hry

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila další generaci reproduktorů s prostorovým zvukem Logitech® Surround Sound Speakers Z506, která vám v sestavě 5.1 zprostředkuje vynikající zvuk při poslechu hudby, sledování filmů i hraní her. Nejnovější reproduktorový systém uživateli umožňuje zvolit si nastavení podle vlastní libosti a rovněž připojit se v podstatě k jakémukoli zábavnímu zařízení, včetně počítače, konzol PLAYSTATION®3 (PS3™), Xbox 360®, Wii®, iPod® nebo k přehrávači DVD.
Mark Schneider, viceprezident a generální ředitel divize audiosystémů společnosti Logitech, říká: „Reproduktorový systém Logitech Surround Sound Speakers Z506 jsme navrhli tak, abyste si ho doma v jakékoli místnosti mohli nastavit tak, jak vám to bude vyhovovat. Reproduktory Logitech Z506 podporují v podstatě jakoukoli konfiguraci domácích zábavních zařízení, takže se pomocí RCA konektoru můžete rychle připojit například k herní konzole, přes zvukovou kartu k počítači nebo přes 3,5mm vstup k digitálnímu hudebnímu přehrávači. Takže nyní se můžete věnovat své oblíbené činnosti během pár vteřin.“
Pro snadnější nastavení reproduktorového systému Logitech Surround Sound Speakers Z506 jsou všechny kabely barevně odlišené a jako součást příslušenství systém obsahuje kabel pro připojení zvukové karty a hudebních přehrávačů. Pro hráče je zase k dispozici kabel RCA, kterým mohou reproduktory Z506 připojit přímo k herní konzole. Reproduktory Logitech Surround Sound Speakers Z506 je navíc možné připojit ke dvěma zařízením zároveň — například k herní konzole a k digitálnímu hudebnímu přehrávači.
Díky trojrozměrnému prostorovému ozvučení může soustava reproduktorů Z506 přeměnit dvoukanálový stereosignál na dokonalý prostorový zážitek — a zcela vás tak vtáhnout do děje vašich oblíbených filmů či her, kdy slyšíte vašeho nepřítele, jak se k vám zezadu plíží.
Nejnovější soustava reproduktorů Logitech má výkon (RMS) 75 wattů, a může tak zcela naplnit prostor zvukem — a dokonce i rozdrnčet některé okenní tabulky. Nízko umístěný subwoofer podbarvuje zvuk hlubokými basy, které dodávají hudbě, filmům i hrám život. Navíc můžete basy zvlášť nastavit a nechat je hřmět tak silně (nebo je naopak utlumit), jak si jen budete přát. A pokud nikoho v domě nechcete rušit, prostorová reprosoustava Logitech Surround Sound Speakers Z506 má pro takový případ sluchátkový jack pro soukromý a noční poslech.
Cena a dostupnost
Reproduktory Logitech Surround Sound Speakers Z506 budou na evropském trhu k dostání začátkem srpna. V České republice se budou prodávat za 2 890 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse