S&T CZ pomáhá Seco Group s optimalizací výroby

20. 7. 2010 11:57    Rubrika: Tiskové zprávy

S&T CZ pomáhá společnosti Seco Group s optimalizací výroby

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Seco Group, a.s. uzavřela dohodu s firmou S&T CZ o implementaci řešení PREACTOR APS pro optimalizaci výrobních procesů

Systémový integrátor S&T CZ podepsal smlouvu se společností Seco Group, a.s. na implementaci řešení Preactor APS 500 v její jičínské strojírenské divizi. Smlouva mezi oběma společnostmi byla podepsána na konci června 2010 a celý projekt potrvá až do konce letošního roku.

Projekt zahrnuje nasazení vyspělého nástroje Preactor APS 500 pro pokročilé krátkodobé rozvrhování i střednědobé plánování do omezených kapacit s úzkou vazbou na informační systém Infor ERP MAX+. Řešení Preactor APS 500 pochází od britské firmy PREACTOR International, kterou na českém trhu reprezentuje společnost S&T CZ.

„S nárůstem zakázkové náplně vystoupila do popředí otázka zvýšení kvality plánování a optimalizace výrobních a montážních procesů firmy. Od nasazení moderního nástroje pro pokročilé plánování očekáváme kromě zvýšení produktivity především stabilizaci výrobního plánu a schopnost pružné reakce na požadavky zákazníků,“ řekl Ing. Jiří Pávek, člen představenstva a ředitel divize strojírna Seco Group.

Tiskové zprávy

Diskuse