EA - Need for Speed World on-line

22. 7. 2010 13:20    Rubrika: Tiskové zprávy

NEED FOR SPEED WORLD OTEVŘE BRÁNY ONLINOVÝM ZÁVODŮM JIŽ 27. ČERVENCE

EA - Need for Speed World on-line

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Předobjednejte si hru ještě dnes a získejte přednostní přístup k boji o titul šampióna pouličních závodů

Studio Black Box společnosti Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) oznámilo, že nová masivně multiplayerová onlinová závodní hra Need for Speed™ World bude k dispozici ke stažení v digitální verzi pro PC od 27. července. Need for Speed World kombinuje napětí nelegálních pouličních závodů, propracovaný postup kariérou ve stylu RPG a vlastní úpravy aut v prostředí rozlehlého a sociálně propojeného světa Need for Speed. Hráči se mohou utkávat s kýmkoli ze svých přátel, členů rodiny či tisíců dalších hráčů v intenzivních onlinových střetech a policejních honičkách v rychlosti přes 250 km/h.

Již nyní lze objednávat základní sadu Need for Speed World Starter Pack*. Odměnou za uskutečněnou předobjednávku je přednostní přístup do hry od 20. července. Hráči si budou rovněž moci odemknout exkluzivní vozy, získat dvojnásobný počet zkušenostních bodů (XP), rezervovat své řidičské jméno a uplatnit právo mít u svého jména v řidičském profilu nastálo zobrazen status VIP – to vše ještě před oficiálním spuštěním hry.
Od 20. července je startovní balíček Need for Speed World k dispozici za cenu 20 USD. Obsahuje kredit herní měny SpeedBoost v hodnotě 20 USD, plný přístup až do 50. úrovně a různé výkonnostní bonusy jako Nitrous a Traffic Magnet, které hráčům pomohou na začátku kariéry. Za velmi nízké částky v řádu centů lze poté dokupovat další předměty, mj. bonusy, limity pro zisk dvojnásobku XP a auta k pronajmutí.** Na oficiálních stránkách Need for Speed World world.needforspeed.com bude rovněž k dispozici ke stažení herní klient, v němž si hráči vyzkouší atmosféru drsných pouličních závodů a budování závodnické kariéry zdarma až do 10. úrovně.
Need for Speed World vyvíjí studio Black Box společnosti Electronic Arts ve verzi pro PC. Další informace naleznete na webu world.needforspeed.com, twitterových kanálech @NeedforSpeed a @EACzech. Série Need for Speed má i své oficiální česko-slovenské stránky na Facebooku.
* Na tuto předobjednávkovou nabídku se vztahují podmínky a omezení. Podrobnosti na eastore.ea.com.
**Platí podmínky a omezení. Podrobnosti v místě nákupu.

Tiskové zprávy

Diskuse