T-Systems přebírá hostingové služby SAP

29. 7. 2010 22:20    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Systems přebírá hostingové služby SAP

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- T-Systems převzal hostingové služby SAP poskytované v Mexiku a Střední Americe.
- Společnost SAP AG ocenila v červenci 2010 T-Systems celosvětově platným certifikátem „SAP-Certified in Cloud Services.
- V říjnu 2009 převzal T-Systems hostingové služby SAP poskytované v Evropě.

Společnost T-Systems převzala s okamžitou účinností hostingové služby společnosti SAP poskytované v Mexiku a Střední Americe. Od tohoto okamžiku budou klienti společnosti SAP spoléhat na globální infrastrukturu datových center a sítě provozované společností T-Systems.

Tato dohoda potvrzuje pozici společnosti T-Systems jakožto předního poskytovatele služeb pro aplikace SAP. Spolu s hostingovými službami společnost poskytuje
z Mexika i další specializované služby, jako je správa a implementace aplikací SAP, více než 57 tisícům uživatelů na celém světě.

Je důležité vyzdvihnout dlouhodobý vztah mezi společnostmi SAP a T-Systems a schopnost T-Systems stát se poskytovatelem hostingových služeb, který bude provozovat platformy společností – bývalých klientů SAP – na základě certifikací poskytovatele služeb SAP, jež společnost T-Systems získala.

T-Systems disponuje více než 3000 konzultanty SAP, kteří pečují o více než
1,5 miliónu uživatelů SAP na celém světě. Klienti se tak mohou spoléhat na širokou základnu, protože T-Systems nabízí globální infrastrukturu a odborné znalosti pokrývající potřeby národních i nadnárodních společností.

Provoz a hosting SAP aplikací zajišťuje T-Systems i pro zákazníky na českém trhu. Využívá přitom bohaté zkušenosti z instalací, provozu a vývoje SAP systémů včetně dohledu SAP i pro mezinárodní zákazníky. Pro zákazníky v oblasti výroby nabízí
T-Systems speciální přednastavené SAP řešení připravené pro menší průmyslové firmy. Nabízené řešení je certifikováno společností SAP jako „All-in-One.“

Tiskové zprávy

Diskuse