MMD - ultratenký LED displej 191EL2SB/00

2. 8. 2010 15:35    Rubrika: Tiskové zprávy

LED displej Philips 191EL2SB/00 zajistí skutečně přirozené barvy

MMD - ultratenký LED displej 191EL2SB/00

Společnost MMD představuje ultratenký LED displej 191EL2SB/00 z nové generace monitorů Philips. Moderní design spolu s funkcemi SmartContrast a SmartImage Lite zajišťuje dokonalý zážitek v přirozených barvách.

Nový LED displej 191EL2SB/00 od společnosti Philips je jako stvořený k zobrazování HD obsahu. Díky širokoúhlému displeji v poměru stran 16:9 představuje ideální monitor pro všechny milovníky počítačových her a přehrávání videa. SmartContrast 20 000 000:1 zajišťuje neuvěřitelně bohaté detaily černé barvy.

Monitor využívá nejnovější generaci LED technologií. Je lehčí a výrazně tenčí než kdy předtím. Není to však na úkor kvality obrazu – právě naopak. Bílé LED diody se rychle rozsvěcují na plný a rovnoměrný jas, čímž zkracují dobu přípravy na provoz. Zároveň umožňují lepší ovládání stmívání LCD podsvícení a výsledkem je mimořádně vysoký kontrastní poměr se stálou úrovní jasu na celé obrazovce a dokonalá reprodukce barev.

Společnost Philips patří mezi ty, které při vývoji svých výrobků dodržují nejpřísnější ekologické standardy. Zavázala se k používání materiálů šetrných k životnímu prostředí. Většina částí displeje je vyrobena ze 100% recyklovatelného materiálu. Displej 191EL2SB/00 je certifikován prestižním hodnocením Energy Star 5.0, který zaručuje, že se jedná o výrobek, který vyhovuje ve všech úrovních provozu nejnovějším standardům v oblasti energetické účinnosti.

Přednosti LED monitoru 191EL2SB/00 s dotykovým ovládáním
Tenký design – nejnovější generace LED
Technologie LED –lepší ovládání podsvícení, dokonalá reprodukce barev, ekologická šetrnost
Vysoké rozlišení – pracuje s technologií HD (například digitální datové terminály HD)