mivvy - Vyražte na dovolenou s Pavlem Liškou

4. 8. 2010 20:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost mivvy® přibaluje ke svým smartphonům mivvy one a mivvy zero navigaci Dynavix® 9 s vtipnými hláškami Pavla Lišky a s podrobnými mapami 10 států Evropy včetně Chorvatska zdarma.

mivvy - Vyražte na dovolenou s Pavlem Liškou

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost mivvy® vychází vstříc svým zákazníkům a nabízí nyní ke smartphonům mivvy zero a mivvy one na zkoušku navigační software Dynavix® 9.
Navigace Dynavix® 9 je komfortní navigační software speciálně vyvinutý pro kapesní zařízení s operačním systémem Microsoft® Windows MobileTM (respektive Windows PhoneTM), který nabízí široké možnosti nastavení. Mezi jinými funkci Chytrá trasa, která vypočítá optimální cestu s ohledem na den v týdnu a denní dobu, nebo přes 2,3 milionu čísel popisných v databázi, což je 99% pokrytí v ČR. Podnikatelé ocení funkci Evidence jízd, která umožňuje sestavení účetně uznatelné knihy jízd.
Součástí instalace jsou kromě České republiky a Slovenska mapové podklady Maďarska, Německa, Polska, Rakouska, Švýcarska a Lichtenštejnska. V době dovolených řidiči ocení zejména mapy Chorvatska a Slovinska.
Po skončení 14 denní zkušební lhůty lze pak navigační software zakoupit za zvýhodněnou cenu se slevou 20%.

Tiskové zprávy

Diskuse