O2 pokrývá mobilní 3G sítí další města a obce

5. 8. 2010 20:07    Rubrika: Tiskové zprávy

3G síť od O2 je dostupná dalším 160 000 obyvatel ČR

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Telefónica O2 Czech Republic pokrývá mobilní 3G sítí další města a obce. Ode dneška mohou rychle surfovat také obyvatelé Havířova, Bruntálu a Nového Jičína. Nově bylo navíc rozšířeno pokrytí území v okolí Ostravy. Rychlý mobilní internet si tak může užívat dalších více než 160 000 obyvatel ČR.

"Jsme jediný operátor, který nabízí rychlý mobilní internet nejen ve všech krajských městech, ale také obyvatelům již dvaceti pěti okresních měst a obcí. Neusínáme však na vavřínech. Kromě rozšiřování do nových oblastí zlepšujeme i pokrytí stávajících lokalit. V okolí Ostravy je 3G síť dostupná teď také v Havířově a v obcích Paskov, Šenov, Šumbark, Petřvald, Radvanice a Hrušov," říká Petr Matějovský, ředitel segmentu pro mobilní hlas a data společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Mobilní 3G síť je nyní dostupná v těchto 32 městech a 6 obcích: Praha, Brno, České Budějovice, Plzeň, Karlovy Vary, Ústí nad Labem, Liberec, Hradec Králové, Pardubice, Jihlava, Olomouc, Ostrava, Zlín, Kladno, Rokycany, Žďár nad Sázavou, Frýdek-Místek, Beroun, Nymburk, Jeseník, Písek, Šumperk, Litoměřice, Strakonice, Děčín, Kolín, Kutná hora, Teplice, Jablonec nad Nisou, Havířov, Bruntál, Nový Jičín, Paskov, Šenov, Šumbark, Petřvald, Radvanice a Hrušov.

Tiskové zprávy

Diskuse