Logitech Rechargeable Speaker S715i - nabíjecí reproduktor

6. 8. 2010 21:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Poslouchejte hudbu a cestujte: Logitech představuje nabíjecí reproduktor s dokovací stanicí pro iPod

Logitech Rechargeable Speaker S715i - nabíjecí reproduktor

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nabíjecí reproduktor Logitech Rechargeable Speaker S715i zprostředkovává dokonalý zvuk pro přehrávání hudby ze zařízení iPod nebo iPhone s výdrží baterie 8 hodin

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila reproduktor Logitech® Rechargeable Speaker S715i, což je přenosný reproduktor s dokovací stanicí pro iPod a iPhone. Reproduktor zprostředkovává dokonalý zvuk a můžete si ho vzít kamkoli s sebou. Vynikající kvalita zvuku je zajištěna pomocí osmi reproduktorů. Svou oblíbenou hudbu tedy můžete poslouchat kdykoli, zatímco díky nabíjecí baterii si reproduktor můžete vzít s sebou v podstatě kamkoli.
Mark Schneider, viceprezident a generální ředitel divize audiosystémů společnosti Logitech, říká: „Počínaje tímto systémem jsme uvedli na trh novou generaci reproduktorů s dokovací stanicí pro iPod, které zprostředkovávají jedinečnou kvalitu zvuku. Nový reproduktor Rechargeable Speaker S715i je vybaven osmi reproduktory, což je dvakrát více než u našich předchozích dokovacích zařízení pro iPod. Systém navíc obsahuje nabíjecí baterii typu NiMH, a tak svou oblíbenou hudbu můžete nosit stále s sebou. Nezbývá tedy, než vyrazit ven a nechat se unášet svými oblíbenými tóny – a kromě toho si už nemusíte dělat starosti s běžnými bateriemi.“
Díky osmi reproduktorům vám Logitech Rechargeable Speaker S715i zprostředkuje dokonalý poslech s čistými a jasnými tóny. Systém S715i má dva třípalcové laserové neodymiové reproduktory pro bohatý přenos ve středním pásmu, dva půlpalcové neodymiové výškové reproduktory zprostředkovávající jasné vysoké tóny a čtyři dvoupalcové pasivní zářiče pro hluboké basy. Výsledkem tedy je, že z kompaktního reproduktorového systému pro zařízení iPod se line plný, bohatý a vyvážený zvuk.
Reproduktor si tedy můžete vzít kamkoli s sebou a nemusíte myslet na to, že je třeba brát si k tomu ještě náhradní baterie. Díky zabudované nabíjecí baterii můžete hudbu poslouchat až osm hodin, aniž byste reproduktor museli připojovat k síti (aktuální výdrž baterie se mění v závislosti na používání, nastavení přístroje a okolních podmínkách).
Reproduktor Logitech Rechargeable Speaker S715i se dodává s bezdrátovým dálkovým ovladačem s funkcemi pro zapnutí a vypnutí, nastavení hlasitosti, přehrávání, pauzu, náhodný výběr skladeb, přeskočení skladby nebo její opakování. Dálkový ovladač je možné používat až do vzdálenosti 10 metrů. Pro větší pohodlí si můžete reproduktor s dokovacím zařízením uložit do cestovní tašky, která je součástí balení, a v níž je místo i pro síťový adaptér a dálkový ovladač.
Můžete si tedy být jistí, že reproduktor Logitech S715i bude s vaším iPodem nebo iPhonem dobře spolupracovat, protože má certifikát „Vyrobeno pro iPod“ a „Pracuje s programy iPhone“. Kromě toho je dokovací zařízení díky svému novému designu kompatibilní s jakýmkoli zařízením iPhone nebo iPod obsahujícím univerzální dokovací konektor. Není tedy už zapotřebí žádné další příslušenství.
Cena a dostupnost
Reproduktor Logitech Rechargeable Speaker S715i bude v USA a v Evropě dostupný v srpnu, a to za doporučenou maloobchodní cenu 3 490 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse