Kingston - nové přírůstky rodiny HyperX

12. 8. 2010 21:09    Rubrika: Tiskové zprávy

od základních nároků přes počítačové nadšence až po extrémní hráče

Kingston - nové přírůstky rodiny HyperX

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Kingston Technology Europe Ltd., dceřiná společnost Kingston Technology Company Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila uvedení paměťových sad HyperX® ‘H2O’ DDR3 s vodním chlazením a HyperX ‘blu’ DDR2 a DDR3 určených pro základní nároky. Rodina vysoce výkonných pamětí HyperX nyní zahrnuje pět produktových řad, takže je snadnější určit, které moduly budou ty pravé pro dané úkoly. Díky nejnovějším přírůstkům dnes řada pamětí Kingston HyperX splňuje konkrétní potřeby každého uživatele – od hráčů se základními nároky přes protřelé profesionály až po extrémní hráče a počítačové nadšence.

Všechny paměťové moduly Kingston HyperX jsou vyrobeny z kvalitních komponent, jež splňují nebo překračují přísné konstrukční a výrobní požadavky společnosti Kingston s ohledem na stabilitu, vysoké kmitočty a nízkou latenci. Každá z těchto pěti produktových řad je vytvořena pro konkrétní účel:

HyperX blu : Spolehlivé paměti ideální pro hráče nebo počítačové nadšence se základními nároky.
HyperX LoVo : Ideální pro uživatele, pro které je důležitá nižší spotřeba a redukce tepelné zátěže.
HyperX Genesis : Nabízí lepší parametry tepelné zátěže, vyšší kmitočty a nižší latenci a je ideální volbou pro hráče, počítačové nadšence a systémové integrátory.
HyperX T1: Navržené pro extrémní nadšence a profesionály. Moduly jsou osazené dlouhými žebry pro dokonalý rozptyl tepla. Dokáží posouvat limity a poskytují tak mimořádný zážitek z přetaktování systému.
HyperX H2O : Vyznačují se jedinečným systémem extrémního chlazení, který za účelem rozptylu tepla využívá kapalinu, a jsou tak určeny pro extrémní hráče a počítačové nadšence.

Všechny řady paměťových produktů řady HyperX jsou k dispozici prostřednictvím prodejních kanálů autorizovaných distributorů a internetových a maloobchodních prodejců. Paměti HyperX společnosti Kingston mají doživotní záruku a bezplatnou nepřetržitou technickou podporu. Další podrobné informace můžete získat na webových stránkách společnosti Kingston na adrese www.kingston.com/hyperx.

Tiskové zprávy

Diskuse