Jabra Busylight - do kanceláří i call center

13. 8. 2010 15:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Jabra Busylight – do kanceláří i call center

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Světelný indikátor, signalizující probíhající hovor, zpříjemňuje práci a zvyšuje produktivitu v kontaktních centrech i kancelářích

Výrobce náhlavních souprav Jabra, společnost GN Netcom, představuje pomocné zařízení Jabra Busylight, které bylo vyvinuto na základě průzkumu potřeb pracovníků. Studie byla provedena agenturou Datamonitor a prokázala, že zaměstnanci mohou být rozděleni do čtyř skupin podle stylu práce a k tomu využívaných pracovních nástrojů. Kategorie zahrnují pracovníky administrativní, mobilní, vzdálené a terénní. Světelný indikátor Busylight je určen pro první kategorii pracovníků a jejím úkolem je signalizovat právě probíhající hovor.

Administrativní zaměstnanci podle provedené studie opouští při plnění úkolů zřídkakdy své pracovní místo a většinu času tráví u svého stolního počítače nebo laptopu. Práce v otevřených prostorách je spojena s velkým množstvím rušivých podnětů a zvuků, které způsobují únavu a snížení produktivity práce. Pracovníci na administrativních postech si proto častěji stěžují na únavu a nedostatek soukromí.

Zařízení Busylight informuje světelným signálem, zda pracovník telefonuje či nikoli. Pokud signalizuje červené světlo, pracovník právě hovoří a po ukončení telefonátu světélko zhasne. Světlo tedy upozorňuje ostatní spolupracovníky, aby hovořícího nerušili. Busylight disponuje dva metry dlouhým kabelem, aby si jej pracovník mohl co nejlépe umístit. Nainstalovat lze svisle nebo vodorovně.

„Jabra Busylight je zařízení určené pro administrativní pracovníky, a to zejména ty, kteří pracují v otevřených prostorách – open space. Díky tomuto zařízení nejsou pracovníci rušeni během hovoru. Jedná se o jednoduché zařízení, které informuje světelným signálem, zda pracovník telefonuje či nikoli. Zařízení je doporučováno lidem, kteří většinu pracovní doby telefonují, jako jsou například zaměstnanci v call centrech“, řekl Jiří Krejčí, Regional Manager Eastern Europe

Zařízení Jabra Busylight je na trhu dostupné za částku 990 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse