T-Mobile - revoluční Twist tarify

13. 8. 2010 15:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Revoluční Twist tarify od T-Mobile

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Provolejte pět minut a ve zbytku dne již voláte do sítě T-Mobile zdarma
- Pošlete pět SMS a ve zbytku dne již máte textovky do sítě T-Mobile zdarma
- Platí pro každého a každý den, bez nutnosti vyššího dobíjení a dalších podmínek

T-Mobile přichází s nabídkou zbrusu nových předplacených tarifů. Po provolání pěti minut nebo odeslání pěti SMS do jakékoliv sítě v rámci naší republiky získá zákazník ostatní hovory či SMSky po zbytek dne v síti T-Mobile zcela zdarma. Tento model je na českém trhu předplacených karet naprosto unikátní, spuštěn bude od pondělí 16. srpna 2010. Ceny volání i SMS jsou pro všechny balíčky stejné: volání za 6,90 Kč/minutu, SMS za 2,90 Kč do všech sítí. Pro nové Twist zákazníky je pak připraven stokorunový bonus na dobití po dobu tří měsíců.

„Uživatelé předplacených karet chtějí jednoduchost, komfort a výhodné volání blízkým. Přesně to jim naše nové tarify nabízejí,“ říká Petr Dvořák, výkonný ředitel marketingu společnosti T-Mobile, a doplňuje: „Předplacené karty jsme začali nabízet jako první na českém trhu již v roce 1997. O jak důležitou skupinu zákazníků jde, ukazují i hospodářské výsledky – T-Mobile je na trhu předplacenek jedničkou a Twist představuje 50 % našich zákazníků.“

Nové tarify pro uživatele předplacených karet mají řadu výhod. Tou hlavní je fakt, že zákazníci mohou
po splnění limitu telefonovat a posílat textové zprávy do sítě T-Mobile po celý den bez omezení. To vše bez jakékoli podmínky dobíjení či dalšího omezení. Navíc jim systém automaticky zašle informativní SMS s upozorněním v momentě, kdy dosáhnou požadované hranice a začnou volat nebo esemeskovat zdarma. Pro nové zákazníky je pak připravena odměna – pokud si každý měsíc dobijí alespoň 300 Kč, získají po dobu 3 měsíců 100 Kč jako bonus. Ani stávající zákazníci nepřijdou zkrátka, operátor je zahrnuje do nejrůznějších kampaní, v nichž mají možnost - v závislosti na dobití kreditu - získat různá zvýhodnění, např. bonusový kredit, volné SMS apod.

Twist Začínám
Na každé nové SIM kartě je od 16. srpna 2010 nastaven tarif Twist Začínám. Zákazník si ihned může vybrat, jestli mu více vyhovuje výhoda Twist Povídám nebo Twist Posílám. Přechod je okamžitý a jednoduchý – stačí poslat textovou zprávu. Pokud si zákazník není jistý, zda zvolil správně, a chce své rozhodnutí změnit, není to žádný problém. T-Mobile umožňuje dvě bezplatné změny, aby si každý zákazník našel to své.

Twist Povídám
Twist Povídám je perfektní řešení pro náruživé telefonisty. Po provolání pěti minut do jakékoli sítě získá uživatel volání v rámci T-Mobile zdarma. Bezplatné hovory platí až do konce dne, tedy do 23:59:59. Stanovená hranice pěti provolaných minut do jakékoli sítě se načítá po vteřinách v průběhu celého dne. Zákazník ji může splnit jediným pětiminutovým hovorem nebo třeba pěti krátkými hovory po jedné minutě – na způsobu vůbec nezáleží. Jakmile zákazník dosáhne limitu, dostane automaticky SMS s dobrou zprávou, že nyní již volá do sítě zdarma. Pokud je uživatel tohoto tarifu rovněž i Sponzorem, hovorem od sponzorovaného sbírá minuty pro splnění výhody. Má-li Sponzor pro daný den splněnu podmínku pro získání výhody a volá-li mu sponzorovaný, který je ze sítě TMCZ, hovor je rovněž zdarma. Tento tarif lze kombinovat se zvýhodněním Surf+, Víkend+, Pevná+, Nej Nonstop, SMS Víkend 300.

Twist Posílám
Twist Posílám je určen zejména vášnivým fandům textovek. I zde platí hranice pěti odeslaných SMS kamkoli v rámci České republiky. Jakmile dojde ke splnění podmínky, zákazník je opět informován textovou zprávou a po zbytek dne posílá textové zprávy v síti T-Mobile zdarma. Do povinného limitu se nezapočítávají SMS na Nej číslo v rámci balíčku NejNonstop. Klient si k tarifu může aktivovat zvýhodnění Surf+, Víkend+, Pevná+, Nej Nonstop, SMS Víkend 300 a Volání 100.

Zasílání informativních SMS lze samozřejmě snadno zrušit, a to jedinou textovkou. Stejným způsobem si zákazník může kdykoli v průběhu dne ověřit, jestli už je v bezplatném režimu či nikoli.

Stávající twistové tarify mohou zákazníci samozřejmě i nadále využívat, z nových tarifů lze na ně přecházet standardní tarifní změnou. Stejným způsobem mohou stávající zákazníci získat tarify Twist Povídám a Twist Posílám.

Tiskové zprávy

Diskuse