OKI - nová verze softwaru Template Manager

16. 8. 2010 19:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová verze praktického softwaru Template Manager od OKI zjednodušuje tvorbu firemních dokumentů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost OKI Printing Solutions představuje Template Manager 4.0 – program, který nabízí uživatelům tiskáren jednoduché řešení pro tvorbu a tisk různých typů kancelářských dokumentů včetně marketingových materiálů. Template Manager 4.0 je dostupný v češtině a je zdarma.

Tento software usnadní uživatelům nejen vytváření běžných firemních dokumentů, ale také návrhy propagačních materiálů od vizitek, bannerů, štítků s adresami, nálepek na CD a DVD, brožur až po generování a tisk čárových kódů. Nová verze programu pomůže vytvářet marketingové materiály přímo ve firmě a zároveň snížit náklady na tisk dokumentů, které byly dosud zadávány externím dodavatelům.

„Kdyby si společnosti tiskly většinu potřebných materiálů samy a nezadávaly je specialistům, tak by celková úspora v regionu EMEA mohla být až 5,4 miliardy dolarů ročně,“ připomíná Ing. Miroslav Tyburec, obchodní ředitel společnosti Oki Systems (Czech and Slovak), závěry zprávy, jež v roce 2009 publikovala britská společnost Centre for Economics and Business Research (CEBR).

Nejdůležitější inovací aplikace Template Manager 4.0 je schopnost extrahovat proměnná data z databáze a automaticky je vnořit do jakékoli šablony. „Uživatelé tak mohou jednoduše a snadno vytvořit štítky s adresami pouhým přetažením myší mezi soubory,“ popisuje Ing. Miroslav Tyburec a dále vysvětluje: „Jakákoliv data se mohou tisknout i jako čárový kód. Uplatnění je opravdu široké - od kontroly zásob, přes jmenovky návštěvníků různých akcí až po distribuci novin nebo časopisů. A to vše bez nutnosti zakoupit další drahý software.“

Nejnovější verze Template Manageru nabízí i nové nastavení duplexu a tisku vícestránkových dokumentů. Průvodce programem zase pomůže uživatelům vytvořit si vlastní šablony a díky snadnému importování grafiky, log a fontů lze jednoduše tisknout i bannery o délce až 132 cm. Navíc soubor nástrojů automaticky přiřazuje dokument k správnému médiu a jednotlivé šablony mohou být sdíleny po síti, což zajistí jednotný design v rámci celé organizace.
Zákazníci najdou tento software v balíčku u zakoupené tiskárny OKI nebo si ho mohou bezplatně stáhnout z webové stránky www.oki.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse