Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800

18. 8. 2010 21:58    Rubrika: Tiskové zprávy

Logitech představuje novou klávesnici s podsvícením

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Klávesnice Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 má inteligentní řízení intenzity podsvícení

Společnost Logitech (SWX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila bezdrátovou klávesnici s podsvícením a možností dobíjení – plným názvem Logitech® Wireless Illuminated Keyboard K800, která poskytuje jasné a zřetelné podsvícení, a to ve dne i v noci. Nejnovější klávesnice společnosti Logitech je vybavena čidly okolního světla a pohybu, která zajišťují, že kdykoli budete potřebovat, bude podsvícení k dispozici v odpovídající intenzitě, a když naopak potřeba nebude, klesne odběr klávesnice, aby se šetřila výdrž baterií.
„Model Wireless Illuminated K800 je dokonalou volbou pro ty, kdo ocení design i funkčnost,“ řekl Denis Pavillard, viceprezident marketingu produktů divize klávesnic a stolních souprav společnosti Logitech. „Bezdrátová klávesnice s podsvícením K800 je vybavena funkcemi a vlastnostmi, díky nimž je jedinečná – má inteligentní řízení podsvícení, technologii Logitech® Unifying, náš vlastní systém pohybu kláves PerfectStroke™ a design jejich tvarování označovaný jako Logitech Incurve keys™ – a to vše je k dispozici ve velmi stylovém a štíhlém provedení, které vám jistě bude velmi příjemné.“
Podsvícení bezdrátové klávesnice K800 automaticky přizpůsobuje svou intenzitu v závislosti na množství světla v místnosti díky využití světelných čidel. Čidla pohybu naproti tomu detekují, když se vaše ruce ke klávesnici přiblíží, a podsvícení zapnou – nebo jej naopak vypnou, jakmile dáte ruce z klávesnice pryč. Výsledkem je, že budete mít vždy k dispozici jasné a zřetelné podsvícení, a přitom baterie klávesnice vydrží déle – až 10 dnů bez dobíjení. (Skutečná výdrž baterií se může lišit v závislosti na způsobu používání, nastavení a okolních podmínkách.)
Při používání podsvícené bezdrátové klávesnice K800 vás nikdy nezaskočí vybité baterie – klávesnici můžete používat neustále díky připojovacímu kabelu s konektorem micro-USB, který umožňuje klávesnici během psaní dobíjet. Dobíjení je rychlé a bezproblémové, takže baterie nebudete muset nikdy měnit. Stačí připojit univerzální kabel s konektorem micro-USB, který interní baterie dobije.
Protože u dobré klávesnice je důležitý příjemný pocit při psaní, je klávesnice Logitech Wireless Illuminated K800 vybavena systémem uložení kláves PerfectStroke™ a samotné klávesy mají tvar označovaný jako Logitech Incurve keys™. Systém PerfectStroke zajišťuje, aby každý úhoz byl pohodlný, plynulý a naprosto tichý. A Logitech Incurve – čili prohloubený design ve spojení s měkce zaoblenými hranami odolných kláves – napomáhá udržovat správné umístění prstů na klávesnici, přičemž prsty mohou hladce a pohodlně sklouzávat z jedné klávesy na jinou bez ohledu na dobu, po kterou budete klávesnici používat. Popisky písmen a znaků na klávesách jsou navíc velmi odolné a nehrozí, že by se používáním setřely.
Bezdrátová klávesnice s podsvícením Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 je rovněž nejnovějším přírůstkem do řady klávesnic a myší, které jsou kompatibilní s technologií Logitech Unifying®, a vyznačuje se miniaturním přijímačem, jenž po zapojení může bez obav zůstat zapojený v USB portu vašeho notebooku. Klávesnice kompatibilní s technologií Unifying využívají bezdrátovou technologii Logitech® Advanced 2.4 GHz, která zaručuje stabilní spojení téměř bez zpoždění nebo výpadků.
Cena a dostupnost
Očekává se, že bezdrátová podsvícená klávesnice Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 bude k dostání v září za doporučenou maloobchodní cenu 2 490 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse