AVG spustilo českou Facebookovou stránku

19. 8. 2010 16:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost AVG spustila svou českou stránku Facebooku

AVG spustilo českou Facebookovou stránku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

AVG nově najdete na www.facebook.com/AVGFreeCZ

Společnost AVG Technologies, výrobce nejpopulárnějšího volně dostupného antivirového programu na světě, spustil svou českou Facebookovou stránku. Jejím hlavním smyslem je komunikace s českou komunitou a zákazníky. Obsah se bude postupně rozrůstat a fanoušci zde dostanou nejaktuálnější informace a varování před internetovými hrozbami. Velká část obsahu bude rovněž věnována specificky českým tématům a všemu, co je v oblasti antivirové ochrany spojeno s Českou republikou a může se dotknout uživatelů v ČR.
Ve chvíli, kdy se komunita fanoušků rozroste, budou jejich příspěvky společnosti AVG sloužit také jako zpětná vazba a informace o útocích přímo od uživatelů, což umožní rychlejší identifikaci bezpečnostních hrozeb a jejich následnou eliminaci.
Komunitní manažerkou českých Facebookových stránek je Jana Brunclíková a fanoušci ji snadno mohou vyhledat jako Jana Brunclíková At Avg
„Naším cílem je vybudovat do jisté míry soběstačnou komunitu, která spolu bude sdílet informace a zkušenosti s nejrůznějšími internetovými hrozbami a ochraně proti nim,“ říká Jana Brunclíková, komunitní manažerka společnosti AVG a dodává: „Doba, kdy Facebook byl pouze módní záležitostí je dávno pryč. Dnes se jedná o plnohodnotný komunikační kanál, který nás více přiblíží našim zákazníkům a jejich každodenním potřebám.“
„Jsme průkopníci „free“ antivirové ochrany a máme své pevné kořeny i vedení v České republice. Jsme na to pyšní, cítíme se tu doma a zároveň si uvědomujeme velikou odpovědnost, kterou máme vůči našim zákazníkům. Chceme proto s našimi českými zákazníky a fanoušky komunikovat co nejpříměji,“ řekl ke spuštění českých Facebookových stránek J.R. Smith, generální ředitel společnosti AVG Technologies.

Odkazy
Staňte se fanouškem české stránky AVG na Facebooku: http://www.facebook.com/avgfreecz
Přidejte si Janu Brunclíkovou mezi své přátele najdete ji pod jménem: Jana Brunclíková At Avg
Nové trendy a analýzy ze světa bezpečnosti sledujte na AVG blozích http://blogs.avg.com

Tiskové zprávy

Diskuse