Kingston - návrat do školy s fleškou DataTraveler G2

20. 8. 2010 12:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Digital do školních tříd 21.století

Kingston - návrat do školy s fleškou DataTraveler G2

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Návrat do školy a jednodušší učení se speciální edicí flash disku Kingston DataTraveler Generation 2

Září je měsíc, kdy se studenti vracejí do školy a záleží jim na tom, aby měli připravené všechny nezbytné pomůcky na nový školní rok. Kingston Digital Europe Ltd, pobočka společnosti Kingston Technology Company Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, přináší jednu z mnoha nezbytných součástí školní třídy 21. století: Kingston DataTraveler v edici určené pro návrat do školy, která je v prodeji u několika českých distributorů.
V posledních letech se učebny i studenti čím dál více otevírají digitálním technologiím, a tak se nejnovější technika stává nezbytností i ve školní třídě. Dávno už pominula doba úhloměrů a rýsovacích tužek - na jejich místo nastoupily počítače a USB flash disky. Kingston DataTraveler I Generation 2 (G2), jeden z nejpopulárnějších USB flash disků, který je k dispozici s kapacitou až 16GB, umožní studentům ukládat všechny své projekty na jednom přenosném zařízení a nahradit tak školní sešity.

„Jednoduchý a praktický design flash disku Kingston DataTraveler I G2 z něj dělá ideálního společníka pro všechny studenty, kteří se vrací do školy,“ řekl Marcin Gaczor ze společnosti Kingston Technology. „USB flash disk je nezbytnou pomůckou pro všechny studenty, kteří chtějí sdílet soubory a pracovat na projektech, ať už jsou ve škole nebo doma.“
Kingston DataTraveler I G2, jedna z nejpotřebnějších digitálních pomůcek pro návrat do školy, je k dostání u distributorů Planeo, Tesco, Globus, Comfor, Euronics a dalších. Kingston DataTraveler I G2 je k dispozici s kapacitami 4GB (orientační cena 200 Kč), 8GB (orientační cena 320 Kč) a16GB (orientační cena 640 Kč) a má záruku 5 let s nepřetržitou technickou podporou.

Podívejte se na novou uživatelskou stránku společnosti Kingston plnou novinek, soutěží, tipů a triků: www.rememberkingston.com

Tiskové zprávy

Diskuse