Check Point - softwarové blady pro správu více domén

26. 8. 2010 21:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Check Point zjednodušuje správu zabezpečení pro více domén

Nové softwarové blady pro správu více domén nabízí společnostem všech velikostí virtuální řízení bezpečnosti

Check Point Software Technologies Ltd. (NASDAQ: CHKP), celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, představil nové softwarové blady pro správu více domén, které nabízí řízení bezpečnosti společnostem všech velikostí. Nové softwarové blady umožňují firmám nastavit vlastní bezpečnostní politiku na virtuální doméně a současně snadné propojení se stávající infrastrukturou. Softwarové blady pro správu více domén navíc umožňují účinnější ochranu na všech doménách.

Přestože se složitost zabezpečení stále zvyšuje, správci IT nyní mohou zjednodušit správu přenesením zabezpečení do virtuálních domén, které lze rozdělit podle typu umístění, typu společnosti nebo bezpečnostních funkcí. Softwarové blady pro správu více domén, založené na ověřené technologii Provider-1, pomáhají správcům nastavit svou bezpečnostní správu tak, aniž by narušili nezávislost jednotlivých domén. Společnosti mohou například centralizovat nastavení a správu firewallu, VPN, IPS a dalších bezpečnostních ochran v rámci jednotlivých domén a zároveň nastavit bezpečnostní funkce dle potřeby. Správce navíc může dosáhnout lepšího a silnějšího zabezpečení tím, že prosazuje společné bezpečnostní zásady a sdílí společná pravidla na více domén.

„Check Point přináší inovace v oblasti bezpečnostní správy již téměř dvě desetiletí a pomáhá organizacím dosáhnout lepší efektivity a vyšší bezpečnosti,” řekl Oded Gonda, víceprezident bezpečnosti sítí společnosti Check Point Software Technologies. „Dnes představujeme ojedinělé, flexibilní a cenově dostupné řešení, které dále zjednodušuje zabezpečení a využívá stávající infrastruktury zákazníků.“

Zákazníci si mohou snadno nainstalovat softwarové blady pro správu více domén do stávající infrastruktury. Tím zjednodušší správu IT a využijí svou současnou infrastrukturu. Jediným kliknutím mohou kdykoli rozšířit svou bezpečnostní správu a zavést si nové bezpečnostní domény softwarových bladů za pouhých 1500 dolarů za každou doménu. Softwarový blade pro správu více domén společnosti Check Point je také k dispozici jako specializované zařízení SMART-1, které nabízí snadné plug-and-play řešení. Více informací najdete zde: http://www.checkpoint.com/products/multi-domain-security-management/index.html

„Softwarový blade pro správu více domén byl důležitým článkem našeho úspěchu. Svými funkcemi pro správu nám umožnil vzájemně oddělit jednotlivá prostředí," řekl Brian Clark, síťový inženýr v Commonwealth Financial Network. „Díky tomu můžeme jednotlivým funkcím přiřadit odpovídající úkoly a se změnou správy zabezpečení se také změnila uživatelská úroveň.”

Klíčové vlastnosti a výhody softwarového bladu pro správu více domén:

• Centrální monitoring pro všechny brány, v rámci jediné řídící konzole systémová nastavení pro více domén
• Vyšší flexibilita, více možností a přesnost správy
• Vyšší výkon díky jednotné bezpečnostní politice napříč doménami
• Nižší investice do hardwaru a celkově nižší náklady na vlastnictví

„Naše architektura softwarových bladů umožňuje firmám snažší nastavení správy zabezpečení. S nejnovějšími softwarovými blady je snadné umístit správu zabezpečení do virtuální domény při zachování potřebné flexibility pro každou doménu," uzavírá Gonda.

Dostupnost
Softwarové blady pro správu více domén společnosti Check Point budou k dispozici přes celosvětovou síť prodejců. Jednotlivé partnery najdete zde: http://partners.us.checkpoint.com/partnerlocator/.