Lenovo ThinkCentre M90z - 23palcový all-in-one desktop

27. 8. 2010 12:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová generace all-in-one počítačů od Lenova s řadou inovací

Lenovo ThinkCentre M90z - 23palcový all-in-one desktop

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Lenovo představila první firemní 23palcový all-in-one (AIO) desktop ThinkCentre M90z, který kombinuje vysoký výkon s propracovaným designem. Tento model rozšiřuje řadu firemních počítačů typu „vše v jednom“, uvedenou v červnu modelem ThinkCentre A70z.

„I když stále více lidí používá mobilní zařízení, existují i prostředí, kde desktopy najdou širší uplatnění,“ říká Jaroslav Rakušan, produktový manažer společnosti Lenovo Czech Republic and Slovakia. „Věříme, že all-in-one počítače jsou budoucností stolních počítačů. Z tohoto důvodu rozšiřujeme naše portfolio o ThinkCentre M90z, abychom velkým podnikovým zákazníkům poskytli vše, co při své práci potřebují - nekompromisní výkon a ergonomické vlastnosti šité na míru.“

23palcový ThinkCentre M90z je osazen procesy Intel Core i5 a i3 a DDR3 paměťmi. Pevný disk má kapacitu až 500 GB, dostatečný grafický výkon poskytuje integrovaná grafická karta Intel HD Graphics, podporující akceleraci Full HD videa. All-in-one počítač je dále vybaven DVD mechanikou a připojením k Ethernetu či volitelným rozhraním WiFi nebo Bluetooth.

Prostorově úsporný a štíhlý ThinkCentre M90z se dá díky svému provedení postavit na stůl nebo pomocí prodlouženého ramena pověsit na zeď. Své uplatnění tak najde nejen ve firemních kancelářích, ale i v konferenčních místnostech. Přímo v terénu používají ThinkCentre M90z i lovci tornád amerického centra pro výzkum počasí. Jak při své práci postupují, uvidíte zde. Designéři, kteří stáli u zrodu nového all-in-one počítače, pak svůj příběh popisují zde.

ThinkCentre M90z podporuje také webové konference prostřednictvím řady volitelných funkcí. Jedná se o optický Full HD dotykový displej s aplikací Lenovo SimpleTap, tlačítko webové kamery pro její fyzické vypnutí, automatické ovládání jasu pro inteligentní úsporu energie, směrový mikrofon pro čistý zvuk s tlačítkem pro ztlumení zvuku a kapacitní dotyková tlačítka na monitoru pro pohodlné ovládání.

Zatímco ThinkCentre M90z šetří místo a bojuje s nepořádkem na stole, pro IT oddělení obsahuje, coby první all-in-one počítač určený i pro velké podniky, celou škálu administrátorských funkcí. Je vybaven technologií Lenovo ThinkVantage, podporuje Intel vPro a Lenovo Hardware Password Manager pro šifrování pevných disků. Pro případný upgrade tohoto modelu pak stačí jen snadno odejmout zadní kryt.

Ceny a dostupnost
All-in-One počítač ThinkCentre M90z je v prodeji za cenu začínající na 22 290 Kč bez DPH.

Pro nejnovější informace o Lenovo news se zaregistrujte na RSS kanály společnosti Lenovo nebo sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ.

Tiskové zprávy

Diskuse