Co přinese letošní Data Storage Workshop 2010

30. 8. 2010 06:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové prostředí, nové i tradiční partnery, a zase o něco více virtualizace. Jak by ne, vždyť stále více firem využívá virtualizované prostředí pro správu dat, a to jim přináší celou výhod, kromě vyšší efektivity také nezanedbatelné úspory. Tato řešení procházejí velmi dynamickým rozvojem, a právě Data Storage Workshop přinese to nejnovější, co virtualizace v této oblasti nabízí. Přínosy, především v podobě efektivity a nadstandardní správy datových úložišť, které přináší úzká technická spolupráce EMC a VMware představí Pavel Lipavský z EMC Czech Republic.

Co přinese letošní Data Storage Workshop 2010

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Dalším hojně skloňovaným tématem bude také de-duplikace dat, užitečná metoda nejen pro snížení spotřeby úložného prostoru a zatížení sítě, ale také pro rychlejší obnovu dat v případě potřeby. Implementací de-duplikačních technologií se budou zabývat například přednášky společností Servodata, Acronis či REKONix.

Bohatý program konference přinese i další zajímavá témata, mimo jiné ochrana dat, kterou je třeba přizpůsobit nově nasazovaným technologiím. Problematice energetické efektivity při návrhu komplexních řešení datových center se bude věnovat příspěvek společnosti SGI.

Návštěvníci budou mít možnost shlédnout celou řadu ukázek a seznámit se s řešeními i na případových studiích. Ve výstavní časti budou mít možnost diskutovat s odborníky i zástupci dodavatelů řešení.

Konference DSW proběhne 21. září 2010 v Kongresovém centru U Hájků v Praze 1 a bude zahájena v 9 hodin. Více informací včetně registračního formuláře najdete na www.dsw.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse