Půlnoční sleva na iPhone 4 přilákala 150 zákazníků v červeném

27. 8. 2010 12:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Půlnoční sleva na iPhone 4 přilákala 150 zákazníků v červeném

Půlnoční sleva na iPhone 4 přilákala 150 zákazníků v červeném

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Na půlnoční prodej iPhonu 4 dorazilo do dvou prodejen Vodafone v Praze a Brně zhruba 300 zákazníků. Polovina z nich byla oblečena v červeném a získala díky tomu na telefon slevu 1000 Kč. Pro velký zájem Vodafone prodloužil prodej až do 4. hodiny ranní, aby obsloužil všechny zájemce.

Do prodejny na Václavském náměstí v Praze dorazilo na půlnoční prodej ze čtvrtka na pátek zhruba 200 lidí, do Masarykovy ulice v Brně dalších zhruba 100. Polovina zájemců o iPhone 4 v Praze i Brně byla kompletně oblečená v červeném. Zareagovali tak na akci Vodafonu, který předem oznámil, že milovníkům iPhonů, kteří si jej přijdou koupit v červeném, poskytne slevu 1000 Kč na zvýhodněnou cenu telefonu.

Původně byl prodej na obou prodejnách plánován pouze mezi půlnocí a 2. hodinou ranní. S ohledem na velký počet zájemců ale Vodafone otevírací dobu prodloužil, aby obsloužil všechny zájemce. Poslední zákazník odcházel z obchodu na pražském Václavském náměstí před 4. hodinou ranní.

Největší zájem měli zákazníci o levnější verzi iPhonu s pamětí 16GB. Poměr prodaných dotovaných a nedotovaných přístrojů byl zhruba půl na půl.

iPhone 4 je nyní k dostání i nadále v prodejnách, nebo na eShopu operátora.

Tiskové zprávy

Diskuse