Canon - nové obchodní příležitosti profesionálním fotografům

1. 9. 2010 16:07    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon na veletrhu Photokina ukáže profesionálním fotografům nové obchodní příležitosti

Canon  - nové obchodní příležitosti profesionálním fotografům

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Canon nabízí řešení od pořízení fotek až po jejich tisk, což přináší nové obchodní příležitosti od tisku pláten až k výrobě fotoalb

Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, předvede profesionálním fotografům na veletrhu Photokina, jak využít tisk k novým obchodním příležitostem a zvýšení příjmů. Canon nabízí komplexní řešení pro snímání obrazu, jeho zpracování, zobrazení a tisk. Canon bude na klasických
i velkoformátových tiskárnách předvádět naživo aplikace pro tvorbu plakátů i fotoalb. Fotografové dostanou na stánku Canon také zajímavé rady, jak mít maximální kontrolu nad výslednými snímky.

Canon předvede své nejnovější velkoformátové tiskárny řady imagePROGRAF - iPF8300 s šířkou tisku 44”, asociací TIPA oceněnou iPF6350 a iPF6300 s šířkou tisku až 24”. Novinky jsou vhodné pro umělce i profesionální fotografy. imagePROGRAF nabízí vynikající reprodukci barev a špičkovou kvalitu. Všechny nové modely využívají systém 12-ti barevného pigmentového inkoustu LUCIA EX, který nabízí o 20 % větší barevné spektrum a zaručuje jemnou gradaci barev, ostřejší černou a perfektní vykreslení stínů.

Návštěvníci uvidí i imagePROGRAF iPF5100, která tiskne na maximální šířku 17“. iPF5100 umožňuje uživatelům vytvořit krásně barevné výtisky, snadnou manipulaci
s papírem a vysokou rychlost tisku.

Canon bude naživo předvádět například tisk fotografií z on-line studia a aplikace s přidanou hodnotou pro tvorbu velkoformátových fotoalb a plakátů. Všechny aplikace umožňují fotografům snadno rozšířit nabídku služeb pro zákazníky.

Během výstavy bude nezávislý fotograf J\xF6rg Kyas radit, jak využít potenciál, který nabízí propojení nejnovějších digitálních zrcadlovek Canon EOS s velkoformátovými zařízeními Canon. Bude také předvádět, jak snadno mohou být digitální fotografie převedeny na pracovní stanici a vlastnoručně upraveny včetně barevnosti ještě před odesláním k tisku na imagePROGRAF iPF6300.

Řada velkoformátových tiskáren Canon imagePROGRAF přichází s bezplatnou aplikací PosterArtist. Tento softwarový balík nabízí přednastavení šablon pro plakáty a umožňuje fotografům získat další obchodní příležitosti. Jednoduchým vložením vlastních snímků a přidáním textu mohou vytvářet a tisknout své vlastní profesionálně navržené plakáty.

Na výstavě bude možné shlédnout i Canon imagePRESS C1+. Tento tiskový stroj obsahuje unikátní čirý toner, který nabízí simulaci parciálního laku a umožňuje kontrolu úrovně lesku a dosažení kovových efektů nebo tvorbu vodoznaků. Fotografové mohou vytvořit velmi profesionální výtisky, aniž by fotky odesílali do specializovaných reprografických společností. Tiskárny mohou být snadno integrovány do workflow třetích stran a budou předvedeny i aplikace pro tvorbu profesionálních fotoalb formátu A4 nebo A3.

„Snadné začlenění tiskových řešení fotografům umožňuje získat velký potenciál
a rozšířit obchodní možnosti a generovat další příjmy,” říká Shane Burchett, European Marketing Professional pro velkoformátová řešení, Canon Europe. „Návštěvníci výstavy Photokina budou moci shlédnout celé řešení od zachycení obrazu až po jeho vytisknutí a posoudí, jak snadné je převzít kontrolu nad vlastní produkcí a tím i rozšířit své podnikání.”

Tiskové zprávy

Diskuse